AVOIMET TYÖPAIKAT

Metroauto Oy on autojen vähittäiskauppaa, korjaamotoimintaa ja varaosakauppaa harjoittava suomalainen perheyritys, joka on toiminut autoalalla vuodesta 1925.

Olemme vakaalla pohjalla oleva 4. sukupolven omistama suomalainen perheyhtiö, jonka tavoitteena on kasvaa ja kehittää autokauppaa ja siihen kuuluvia palveluita menestyksekkäästi osaavan, innostuneen ja palvelevan henkilökunnan avulla.

MetroAuton visiona on olla vuonna 2020 autoalan paras työpaikka ja paikkakunnan paras autotalo.

MEKAANIKKOJA, NIITTYKUMPU

Avaamme Espoon Niittykumpuun uuden toimipisteen, etsimme sinne nyt osaajia. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään 2018 aikana.
Hae tästä >>

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, HERTTONIEMI

Tehtävänäsi on ohjata Herttoniemen autotalojen automyynnin ammattilaisia hyvän tuloksen saavuttamiseen. Olet sekä päättäväinen että päämäärätietoinen ja saat työntekijät toimimaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on näyttöä automyynnin parissa saavutetuista hyvistä tuloksista sekä onnistuneesta esimiestehtävien hoitamisesta. 
Lue lisää ja hae työpaikkaa >>

HUOLTOPÄÄLLIKKÖ, HERTTONIEMI

Odotamme sinulta ammattimaista otetta työhön ja positiivista palveluasennetta. Sinulta löytyy vahvaa esimieskokemusta sekä halua kehittyä esimiestyössä. Ymmärrät taloudellisia tunnuslukuja ja osaat johtaa toimintoja niiden pohjalta. Vastaat perustettavan Metroauto Herttoniemen jälkimarkkinoinnin tuloksesta, asiakastyytyväisyydestä ja työtyytyväisyydestä.
Lue lisää ja hae työpaikkaa >>

TYÖNJOHTAJA, HERTTONIEMI

Työnjohtaja huollon asiakaspalveluun.Työssä tarvitset hyviä organisointitaitoja, järjestelmällisyyttä ja joustavuutta erilaisten tilanteiden ja tehtävien tullessa eteen. Toivomme kokemusta merkkihuollon parista.
Lue lisää ja hae työpaikkaa >>

MEKAANIKKO, HERTTONIEMI

Odotamme sinulta autoalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta automekaanikon työstä nykyaikaisessa merkkikorjaamossa.Suunnitelmissa on huollon työskentely kahdessa vuorossa, joten olethan joustava työaikojen suhteen.
Lue lisää ja hae työpaikkaa >>

Tilaa MetroAuton uutiskirje

Syötä nimesi ja sähköpostisi alla olevaan laatikkoon ja saat kerran kuukaudessa ajankohtaisen uutiskirjeemme

Nimi
Sähköposti