METROAUTO TYÖNANTAJANA

Metroauto Oy on autojen vähittäiskauppaa, korjaamotoimintaa ja varaosakauppaa harjoittava suomalainen perheyritys, joka on toiminut autoalalla vuodesta 1925.

Olemme vakaalla pohjalla oleva 4. sukupolven omistama suomalainen perheyhtiö, jonka tavoitteena on kasvaa ja kehittää autokauppaa ja siihen kuuluvia palveluita menestyksekkäästi osaavan, innostuneen ja palvelevan henkilökunnan avulla. Henkilöstöä meillä on tällä hetkellä reilu 200, mutta määrä tulee kasvamaan vuoden 2018 aikana kahden uuden autotalon myötä.

MetroAuton visiona on olla vuonna 2020 autoalan paras työpaikka ja paikkakunnan paras autotalo. 

Miksi MetroAutoon töihin?

MetroAuto työnantajana arvostaa kaikkia työntekijöitään.

Haluamme huolehtia hyvin uusien työntekijöidemme perehdytyksestä ja osaamisen kasvattamisesta. Meillä voit myös monipuolistaa työnkuvaasi esimerkiksi työtehtäviä vaihtamalla. Pääset työssäsi aidosti tekemään ja mahdollistamaan työpaikastasi paikkakunnan parasta autotaloa.

Palkitsemme henkilöstöämme muun muassa seuraavilla eduilla.

  1. Uusien ja käytettyjen autojen ostoedut
  2. Etuja huolloista ja varaosista
  3. Edullista auton vuokrausta
  4. Lounasetu
  5. Liikuntaetu
  6. Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
  7. Sairaan lapsen kotihoitopalvelu
  8. Mahdollisuus koulutukseen ja urakiertoon

HAEMME NYT

MEKAANIKKOJA, NIITTYKUMPU

 

Avasimme Espoon Niittykumpuun uuden toimipisteen, etsimme sinne nyt osaajia. Odotamme sinulta autoalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta automekaanikon työstä nykyaikaisessa merkkikorjaamossa.
Hae tästä >>

MEKAANIKKO, TOYOTA AIRPORT

Toimintamme kasvaa ja  haemme nyt mekaanikkoja Toyota Airportin korjaamoon. Lue lisää ja hae:

MEKAANIKKO, HERTTONIEMI

Avaamme kesäkuussa Herttoniemeen uuden toimipisteen. Odotamme sinulta autoalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta automekaanikon työstä nykyaikaisessa merkkikorjaamossa.Suunnitelmissa on huollon työskentely kahdessa vuorossa, joten olethan joustava työaikojen suhteen.
Lue lisää ja hae työpaikkaa >>

MEKAANIKKO, TAMPERE

Tampereen Hatanpään toimipiste kaipaa osaavaa mekaanikkoa Subaru, Mazda ja Hyundai -autojen huoltoon. Lue lisää ja hae:

KORIMEKAANIKKO, ESPOO KOSKELO

Keskitämme pääkaupunkiseudun monimerkkitalojemme vauriokorjaukset Espooseen ja haemme vahvistusta korikorjaamoon. Lue lisää ja hae >>

VARUSTELIJA, ESPOO KOSKELO

Tarjoamme työtä ammattitaitoiselle varustelijalle Espoon Kehä III toimipisteeseemme. Lue lisää ja hae >>

AUTOMYYJÄ, ESPOO KOSKELO

Toimintamme laajentuessa haemme Koskelon toimipisteeseen VAIHTOAUTOMYYJÄÄ. Lue lisää ja hae:

TYÖNJOHTAJA, NIITTYKUMPU

Toimintamme voimakkaasti laajentuessa olemme avanneet autotalon Espoon Niittykumpuun ja  haemme nyt toimipisteeseen positiivista ja energistä työnjohtajaa. Lue lisää ja hae:

TUTUSTU TYÖNTEKIJÖIHIMME

Hei!

Olen Eero ja siirryin Niittykumpuun työnjohtajaksi keväällä 2018. Aikaisemmin työskentelin MetroAuton Koskelon toimipisteessä samanlaisissa työtehtävissä.  Elokuussa minulle tulee vuosi täyteen MetroAuton työntekijänä. Olen viihtynyt yrityksen palveluksessa! 

Niittykumpuun hakeuduin töihin, koska halusin olla mukana luomassa Niittykummun toimipisteestä toimivan ja viihtyisän työpaikan. Koska autoalalla olen ollut vuodesta 2005, olen nykyisessä työssäni pystynyt hyödyntämään osaamistani sekä tuomaan aikaisemmista työpaikoistani parhaat, hyväksi havaitut toimintatavat työyhteisöni käyttöön. 

Tässä työssä tulee olla pilkettä silmäkulmassa. Myös pelisilmää pitää löytyä. Työyhteisöäni ja työn tekemistä kuvaisilisinkin joukkuelajeista lähinnä amerikkalaiseksi jalkapalloksi. Yhden pelin sisältä löytyy monta pienempää peliä.

Mielestäni MetroAutossa parasta on lyhyt matka päätöksentekoon. Päätöksentekijälle löytyy aina kasvot. Arvostan myös sitä, että yrityksen omistajaperheen jäsenet tulevat usein käymään ja heidän kanssaan voi kuka tahansa vapaasti jutella.

Hei!

Olen Joona ja toimin MetroAutossa Toyota Airportin autotalossa huollon työnjohtajana.  Työnjohtajan työ on pääosin asiakaspalvelutyötä. Mahdollisuus palvella asiakkaita onkin syy siihen, miksi pidän työstäni niin paljon. Pyrin huomioimaan asiakkaan huoltoon liittyvät tarpeet mahdollisimman kattavasti. Tästä hyvänä esimerkkinä voisin mainita katsastuksen hoitamisen asiakkaan puolesta tai auton pesun huollon yhteydessä. Minulle tässä työssä palkitsevinta onkin tyytyväinen asiakas. 

Työnjohtajalle tärkeintä on olla kiinnostunut asiakkaista sekä asiakkaiden palvelemisesta. MetroAutossa työt oppii ja koulutuksiinkin on mahdollisuus päästä. Olen aina voinut myös turvautua kollegoihin, he kyllä auttavat. Meillä onkin hyvin välitön ilmapiiri muiden työnjohtajien kanssa. Yhteistyö toimii mutkattomasti. 

Työpäivät ovat monipuolisia ja värikkäitä, eikä kahta samanlaista työpäivää ole.  Olen havainnut, että MetroAuton toiminnassa on jotain samaa, kuin harrastamassani joukkueurheilussa. Voin puhua kaikille yrityksen työntekijöille vapaasti, eikä kuppikuntia esiinny. Ei siis ihme, että olen viihtynyt MetroAuton palveluksessa jo yli 10 vuotta.

Hei!

Olen Marko ja työskentelen mekaanikkona Niittykummun uudessa, keväällä 2018 avatussa toimipisteessä. Olen työskennellyt mekaanikkona lähes 20 vuotta, mutta MetroAutossa vasta muutaman kuukauden. MetroAutoon hakeuduin töihin mielenkiintoisen työnhakuilmoituksen vuoksi. Siinä kerrottiin MetroAuton visiosta olla autoalan paras työpaikka vuoteen 2020 mennessä. Työssäni olen huomannut, että siihen myös monin eri keinoin pyritään. 

Työyhteisössäni asiat hoidetaan, niin kuin ne on luvattu hoitaa. Annetuista lupauksista pidettiin kiinni jo rekrytointiprosessin aikana. Minuun oltiin yhteydessä juuri silloin, kun oli luvattukin olla. 

Minun tiimissäni on monta hyvää tyyppiä. Työkaverit ovat rentoja, huumorintajuisia ja kaikki tulevat hyvin juttuun toisten kanssa. Koska jokaiselta löytyy työssä omat ammatilliset vahvuudet, pystyy jokainen olemaan myös toiselle avuksi. 

Niittykummun toimipisteessä on tapahtunut valtava muutos sinä aikana, kun olen täällä ollut. Iso remontti niin talon sisä- kuin ulkopuolella on luonut työpaikasta viihtyisän. Pidämme yhdessä huolta siitä, että työpisteemme pysyy siistinä ja viihtyisänä jatkossakin. 

MetroAuto tarjoaa hyviä työsuhde-etuja kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Itse pidän erityisesti mahdollisuudesta työaikapankkiin. Työaikapankki onkin mahdollistanut minulle joustoa työaikoihin.

Hei!

Olen Sandra, uusien autojen myyjä Toyota Itäkeskuksen toimipisteessä. Olen toiminut automyyjänä Itäkeskuksessa vuodesta 2005 asti.  Automyyjän kokemusta olen kartuttanut kuitenkin jo vuodesta 2001 asti. Pitkän työhistorian aikana olenkin ehtinyt nähdä autoalan monet erilaiset kausivaihtelut. 

Viihdyn ja nautin MetroAutossa työskentelystä erityisesti työkavereiden ja esimiesten ansioista. Työyhteisö on täynnä reiluja työkavereita ja voimme kaikki olla vapaasti juuri sellaisia kuin olemme. Myös vapaa-ajalla saatamme käydä erilaisissa tapahtumissa yhdessä. 

Työn suolana ovat toki asiakkaat. Pitkät suhteet asiakkaisiin näkyvät työssäni muun muassa siinä, että auton oston yhteydessä saatetaan jakaa myös arkielämän ilot ja surut. Automyyjän tuleekin olla herkkä kuuntelemaan ja kuulemaan. Jokainen työpäiväni on erilainen ja se onkin paras puoli tässä ammatissa.

Tilaa MetroAuton uutiskirje

Syötä nimesi ja sähköpostisi alla olevaan laatikkoon ja saat kerran kuukaudessa ajankohtaisen uutiskirjeemme

Nimi
Sähköposti