AVOIMET TYÖPAIKAT

Metroauto Oy on autojen vähittäiskauppaa, korjaamotoimintaa ja varaosakauppaa harjoittava suomalainen perheyritys, joka on toiminut autoalalla vuodesta 1925.

Olemme vakaalla pohjalla oleva 4. sukupolven omistama suomalainen perheyhtiö, jonka tavoitteena on kasvaa ja kehittää autokauppaa ja siihen kuuluvia palveluita menestyksekkäästi osaavan, innostuneen ja palvelevan henkilökunnan avulla.

MetroAuton visiona on olla vuonna 2020 autoalan paras työpaikka ja paikkakunnan paras autotalo.

Haluaisitko työskennellä MetroAutossa? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia. Voit jättää avoimen työhakemuksen tästä >>

HUOLTOPÄÄLLIKKÖ, MetroAuto Tampere

Etsimme huoltopäällikköä vastaamaan Hatanpään autotalon jälkimarkkinointitoiminnasta.  Odotamme sinulta alan kokemusta, ammattimaista otetta työhön ja positiivista palveluasennetta. Sinulta löytyy vähintään vahvaa esimieskokemusta sekä halua kehittyä esimiestyössä. Ymmärrät taloudellisia tunnuslukuja ja osaat johtaa toimintoja niiden pohjalta

Lue lisätiedot ja HAE >>

AUTOMEKAANIKKO, MetroAuto Tampere

Odotamme sinulta autoalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta automekaanikon työstä. Lisäksi hyvää asiakaspalveluasennetta, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä perusasioiden hallintaa tietotekniikan käytössä.

Lue lisätiedot ja HAE >>

MYYJÄ, MetroAuto Tampere

Etsimme automyyjää uusien autojen myyntiin. Olet ahkera ja dynaaminen, asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentelytaitoinen. Sinulla on aktiivinen ote myyntityöhön ja näyttöä onnistumisista myyntityössä. Löydät sujuvasti ratkaisut autonostajien tarpeisiin.

Lue lisätiedot ja HAE >>

VARAOSAMYYJÄ, MetroAuto Tampere

Etsimme Varaosamyyjää/varastotyöntekijää vahvistamaan nykyistä varaosatiimiämme. Pidät monipuolisista ja vaihtelevista tehtävistä. Osaston työtilanteen mukaan olet valmis tarttumaan oma-aloitteisesti muihinkin jälkimarkkinoinnin työtehtäviin. 

Lue lisää ja HAE >>

Tilaa MetroAuton uutiskirje

Syötä nimesi ja sähköpostisi alla olevaan laatikkoon ja saat kerran kuukaudessa ajankohtaisen uutiskirjeemme

Nimi
Sähköposti