MetroAuton huollon Erämaksu - Joustoa maksamiseen!

MetroAuto Erämaksu antaa vaihtoehtoja huoltopalveluiden ja autotarvikkeiden rahoittamiseen.

METROAUTO ERÄMAKSULLA saat lisää aikaa ostostesi maksamiseen. Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät. MetroAuton EräMaksu on tarkoitettu yksityishenkilöille.

SMS- ennakkoluottopäätös

Hae maksutta ennakkoluottopäätös tekstiviestillä:

 1. Lähetä tekstiviesti: HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO KAUPPATUNNUS*
  (esim. 123456-789X 00100 METROAUTO)

 2. Numeroon 0404 800 900, ja saat päätöksen paluuviestinä.

*kauppatunnus on aina METROAUTO

METROAUTO ERÄMAKSU, yleiset ehdot

 • Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lähetämme sinulle laskun, jossa on 14 päivää maksuaikaa. Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, et maksa ostoksista korkoja tai luottokuluja.
 • Saat laskun ostoksistasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi.
 • Jos haluat jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle, voit laskun saatuasi valita sinulle paremmin sopivan maksuajan ja tehdä erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lindorff.fi. Kertaluoton avulla maksat ostoksesi kuukausierissä, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen.

 

Ostokseen lisätään 10 euron maksutapalisä.

Laskun ja kertaluoton myöntäjä on Lindorff Invest Oy.

Kertaluoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,20 € ja erämaksun korko 22%. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla ja kuukausimaksut huomioiden on 33.65 %. Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 12 kk maksuajalla on siis 1 149,19 €.


Maksutavan ehdot

 • Lasku tai kertaluotto on mahdollinen, kun ostoksesi on yli 20 euroa.
 • Maksaaksesi laskulla tai erämaksulla tarvitset myönteisen luottopäätöksen luotonmyöntäjältä Lindorff Investi Oy:ltä. Voit hakea luottopäätöstä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan. Saat luottopäätöksen heti myymälässä yhteystietojesi ja henkilöllisyystodistuksesi perusteella.

Palautusten ja peruutusten käsittely

 • Kun palautat ostoksesi annettujen ohjeiden mukaisesti, tieto palautuksestasi välittyy Lindorffiin automaattisesti. Jos palautat osan ostoksistasi, voit vähentää palauksen euromäärän saamasi laskun loppusummasta. Erämaksun tapauksessa palautuksesi suurinen summa vähennetään automaattisesti erämaksusuunnitelmasi viimeisiltä eriltä. Näin saat siis hoidettua luoton sovittua nopeammin.
 • Jos palautus koskee jo maksamaasi tuotetta, toimita henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti Lindorffin asiakaspalveluun maksun palauttamiseksi. Sähköpostitse: palautus@lindorff.com, otsikolla Lindorff Invest Oy /suorituksen palautus Postitse: Lindorff Oy, Laskutusasiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku

Asiakaspalvelu maksuasioissa

 • Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa saat apua Lindorffin asiakaspalvelusta: Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi tai Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15(normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)

 


Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Lindorff Invest Oy, PL 20, 20101 Turku. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai luotto siirtyy Lindorff Payment Services AB:lle, joka vastaa Lindorffin kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Pohjoismaissa. Lisätietoja bill.lindorff.fi.