KOEAJA UUTUUS!

Dacia Jogger HYBRID 140

Extreme versio 7-paikkaisena

ALK.  29.999 €

Rahoituksella esim. 314 €/kk*

sis. toimituskulut 600 €

Vuosi sitten myyntiin tullut Dacia Jogger on ollut suurmenestys luokassaan niin Euroopassa kuin Suomessa. Nyt valikoima kasvaa uudella Jogger HYBRID 140:llä, joka on merkin ensimmäinen hybridi. Uusi voimalinja on taloudellisin ja vähäpäästöisin Jogger-vaihtoehto. Lisäksi se tuo mallisarjaan automaattivaihteiston. Dacian oivaltavaa ajattelua todistaa uuden voimalinjan sijoitus. Se on asennettu Joggeriin niin taitavasti, että tiloista ei tarvitse tinkiä lainkaan.

Jogger HYBRID 140 on ajossa latautuva täyshybridi. Moottorina on 1,6-litraisen bensiinimoottorin ja kahden sähkömoottorin yhdistelmä, joka kehittää Joggerissa 103 kilowattia (140 hv). Voimaa on siis tullut 22 kilowattia (30 hv) lisää muihin meillä myytäviin Joggereihin verrattuna.

Liikkeelle lähdetään aina sähköllä, jolla voi kaupunkiajossa edetä jopa 80 prosenttia ajasta. Jarrutusenergiaa käytetään taitavasti hyväksi, ja sen voimakkuus on säädettävissä. Niinpä Jogger HYBRID 140:llä voi ajaa kolmen sijasta pitkälti yhdellä polkimella. Kytkintä ei ole lainkaan ja jarruakin tarvitsee käyttää vain harvoin. 

Uuden Jogger HYBRID 140:n yhdistetty kulutus on kaupunkiajossa jopa 40 prosenttia pienempi kuin polttomoottorilla varustetulla. Koska kulutus on erittäin pieni, tankillinen polttoainetta riittää (WLTP-normin mukainen kulutus) jopa yli 900 kilometrin ajoon.

HYVÄT VARUSTEET, EDULLINEN HINTA

Dacia Jogger -mallistoon uusi HYBRID 140 -voimalinja saadaan kaikkein suosituimmaksi arvioituun versioon, eli 7-paikkaiseen Extremeen. Siinä on hyvä vakiovarustelu, johon kuuluvat muun muassa 16-tuumaiset mustat kevytmetallivanteet, tummennetut takalasit, automaatti-ilmastointi, sähkökäyttöiset ikkunannostimet kaikissa ovissa, peruutuskamera, pysäköintitutkat edessä ja takana sekä älyavainkortti.

Jogger HYBRID 140:een tulee kattavan vakiovarustelun lisäksi vielä sähköinen käsijarru, kätevä säilytystilalla varustettu keskikyynärnoja ja värillinen digitaalinen mittaristo. Vakiona 7-paikkainen Jogger HYBRID 140 on bensiiniversion tapaan monipuolinen ja muunneltava: kaksi taimmaista istuinriviä voi taittaa eteen istuinosaa myöten ja tarvittaessa kolmannen istuinrivin istuimet voi jopa poistaa autosta kokonaan, joko yksittäin tai yhdessä. Jogger HYBRIDistä voi siis helposti itse muokata myös vaikka 5-paikkaisen, erittäin suurella tavaratilalla varustetun farmariauton.

Dacia-myynti
MetroAuto Herttoniemi
Mekaanikonkatu 9, Helsinki

Rahoitusesimerkki: Dacia Jogger Hybrid 140 Extreme 7p 29.990 € sis. toimituskulut 600€, käsiraha 4999 €, rahoitettava osuus 25000 €, luoton avausmaksu 299 €, sopimusaika 72 kk, kk-erä 314 €/kk sis. käsittelymaksu 12 €/erä, korko 4,9 %, viimeinen suurempi erä 9020 €. Todellinen vuosikorko 6,20 %, luotto ja luottokustannukset yhteensä 36314 €. Rahoituksen tarjoaa OP Rahoitus. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Edut voimassa määräerään autoja, ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.


Nämä tarjoukset saattavat kiinnostaa sinua

Katso kaikki tarjoukset

Hyundai IONIQ 5 JA IONIQ 6 nopeaan toimitukseen

Nopeaan toimitukseen ja korko alk. vain 1,12 % + kulut

Tutustu tarjoukseen

Hyundai Kona Electric - ALENNUS 4.000 €

Erä nopeaan toimitukseen. Rahoituskorko alk. 1,12 %

Tutustu tarjoukseen

Renault Arkana E-tech full Hybrid - Rahoituskorko 0 %

Rahoituskorko 0% + kulut ja nopea toimitus!

Tutustu tarjoukseen

Dacia Jogger Hybrid alk. 27.999 €

Nyt myös 5-paikkaisena farmarina

Tutustu tarjoukseen

Uusi Renault Clio koeajettavissa

Uutuus nyt koeajettavissa ja edullisella rahoituskorolla 2,9 %.

Tutustu tarjoukseen

Haluatko vielä lisätietoja tai tarkemman tarjouksen?

Valitse toimipiste *