Kehitystä ja uutta muotoilua
Uusi Hyundai i30 tarjoaa uutta kaikilla rintamilla: Uusi uljas muotoilu, luokkansa parhaita turvallisuusominaisuuksia, saumatonta yhdistettävyyttä ja 48 V -kevythybridiversion.

Yhdistä puhelimesi, autosi ja itsesi.
Uusi 10,25″ kosketusnäyttö* ja viiden vuoden lisenssi Bluelink® Connected Car -palveluun pitää sinut ja autosi yhteydessä. Bluelink mahdollistaa auton toimintojen ohjaamisen älypuhelinsovelluksella. Hyundai LIVE -palvelu täydentää liikenne- ja parkkipaikkatietoja, kertoo huoltoasemien polttoaineiden hinnat** ja säätiedot. Bluelink-sovelluksella voit avata tai lukita auton ovet tai löytää autosi, jos et muista, minne olet sen pysäköinyt. Sovellus ilmoittaa sinulle, jos joku yrittää murtautua autoosi. Voit tarkistaa myös autosi renkaiden ilmanpaineen puhelimestasi.

* vakiovaruste Style- ja N Line -malleissa, lisävarusteena Comfort-malliin
** edellyttää, että huoltoasema ilmoittaa tiedot polttoaineiden hinnoista

Tuorein tekniikka lisää turvallisuutta
Parannettu Hyundai SmartSense -paketti – huipputeknologiaamme edustava Advanced Driver Assistance Systems – on nyt saatavana uuteen i30-mallistoon tarjoten turvallisuutta ja mielenrauhaa sinulle ja rakkaillesi. Uudistuneessa i30:ssä on nyt kaistallapysymisavustin, Lane Following Assist*. Käytössä ollessaan se pitää auton ajokaistan keskellä, kun nopeus on 0 – 180 km/h.

* Vakiovarusteena Style- ja N Line -malleissa

Uudet moottorit
Sähköistetty 48 V -kevythybridivaihtoehto vähentää CO2-päästöjä pienemmän polttoaineen kulutuksen ansiosta. 48 V -kevythybridi on saatavana 7-vaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston (7-DCT) sekä 1,0 T-GDi tai 1,5 T-GDi bensiinimoottorin ja 1,6 CRDi diesel-moottorin yhteydessä.***

*** i30 Fastback ja kaikki i30 N Line -mallit on varustettu 1,5 T-GDi moottorilla. 

Bensiinimoottorit
Malliston tehokkain on uusi 160-hevosvoimainen 1,5 T-GDi -moottori, johon on yhdistetty 48 V-kevythybriditeknologia ja 7-vaihteinen DCT-kaksoiskytinautomaattivaihteisto.

Bensiinimoottori on saatavana myös 110-hevosvoimaisena 1,5 DPi -versiona, jossa on 6-vaihteinen käsivaihteisto ja 120-hevosvoimaisena 1,0 T-GDi -moottorilla joko käsi- tai automaattivaihteistolla.

Dieselmoottori
Diesel-moottori on tarjolla 1,6 CRDi 115-hevosvoimaisena ja käsivaihteisena sekä 136-hevosvoimaisena 48 V -kevythybridinä, jossa on 7-vaihteinen DCT-kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.

Kolme korimallia
Hyundai i30-sarjan kaikki mallit uudistuvat: ikisuosikki i30 Hatchback, kaunis ja käytännöllinen i30 Wagon sekä silmää hivelevän linjakas i30 Fastback.

Hyundai-myynti >

Nyt ennakkovaraajan etuna Navi Pack –50 % 31.10. asti!
Navi Pack sisältää Bluelink®-järjestelmän. Hyundain rahoitustarjous ei koske uutta i30-mallistoa.
 


Nämä tarjoukset saattavat kiinnostaa sinua

Katso kaikki tarjoukset

Ostetaan vaihtoautoja!

Ostamme nyt vaihtoautoja, joilla on ajettu alle 100 tkm.

Tutustu tarjoukseen

Ihan hullu tarjous! Peugeot 2008 SUV vain 19.990€!

PEUGEOT 2008 huippuedullisesti Stockmannin Hulluilla Päivillä alkaen 19.990 € tai 209 €/kk!

Tutustu tarjoukseen

Hullun helppo yksityisleasing alk. 199 €/kk

Värikkäät uutuudet, Citroën C3 Launch Edition –erikoismallit nyt hullun edullisella Citroën GO Yksityisleasingsopimuksella

Tutustu tarjoukseen

Hyundai i20 Active Cross automaatti vuodeksi 239 €/kk

Helppo vaihtoehto autoiluun, i20 Active Cross vuodeksi käyttöön vain 239 €/kk.

Tutustu tarjoukseen

Toyota Auto vuodeksi -ratkaisut

Toyota Airportin ja Itäkeskuksen Auto vuodeksi -ratkaisut

Tutustu tarjoukseen

Haluatko vielä lisätietoja tai tarkemman tarjouksen?

Valitse toimipiste *