Hyundai KONA N

Hyundai Kona N. Kaarreajon kunkku.

Täysin uusi Hyundai Kona N on N-brändin ensimmäinen SUV-autosta rakennettu N-malli. Kona N tarjoaa voittavan yhdistelmän monipuolisuutta, kiihkeää kiihtyvyyttä, ketteryyttä ja kilparadoille rakennettuja ajo-ominaisuuksia.

5 mielenkiintoista ominaisuutta uudessa KONA N -mallissa: N DCT märkätyyppinen 8-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto,, N Power Shift (NPS), N Grin Shift (NGS)  ja  N Track Sense Shift (NTS), Viisi ajotilaa: Eco, Normal, Sport, N ja N Custom, 10 mm pidempi ja ja 15 mm matalampi kuin muut Kona-mallit, N Corner Carving -tasauspyörästö ja eLSD ja luistoneston tila valintavissa syvästä lumesta mutaan

Kona N -mallin moottorina on 2,0-litran turboahdettu GDI-moottori, jonka jatkeena on uusi 8-vaihteinen märkätyyppinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto (N DCT). N DCT-vaihteisto on Hyundain 8DCT-vaihteistosta kehitetty versio. Vaihteistossa kytkimen komponentit ovat vaihteiston sisällä ja niiden jäähdyttämiseen käytetään öljyä. Tämä vähentää kitkaa, parantaa jäähdytystä ja mahdollistaa suuremman vääntömomentin käytön vaihteistolle. Välityssuhteiden ansiosta uusi vaihteisto takaa 2,0-litraisen T-GDi-moottorin yhteydessä parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Jaa:

2.0 T-GDI 2WD 280 hv 8DCT automaatti MY21

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Kiihtyvyys

5,50

Päästöt

196 g/km

48990,00 €

€/kk
Katso

MetroAuto Hatanpää, Tampere

Hatanpään valtatie 48, 33900, Tampere

Hyundai, Mazda, Peugeot, Citroen

MetroAuto Herttoniemi, Helsinki

Mekaanikonkatu 9, 00880, Helsinki

Hyundai, Citroen, Peugeot, Renault, Dacia

MetroAuto Niittykumpu, Espoo

Kotitontuntie 2, 02200, Espoo

Renault, Hyundai, Citroen, Peugeot, Dacia