Valitse huoleton -yksityisleasing

Saat uuden auton ilman käsirahaa, kiinteällä kuukausimaksulla. Yksityisleasing sopii nimestään huolimatta myös yritysten tarpeisiin.

Esim. Hyundai i20 alk. 309 €/kk
Hyundai i20 1.0 T-GDi 100 hv 48V 7DCT Comfort Hybrid, 3 v. ja 10 000 km/v.

Valitse sinulle sopiva ratkaisu:

  • Hyundai, Citroen tai Peugeot Go -yksityisleasing
  • automalli
  • sopimusaika
  • kilometrimäärä per vuosi
  • nastat vai kitkat
  • huollot ja korjaukset

MetroAuton Go -yksityisleasing on kiinteään tasaeräkuukausimaksuun perustuva helppo, riskitön ja huoleton vaihtoehto autorahoitukseksi. Et tarvitse alkupääomaa, vaan saat uuden auton käyttöösi 2-3 vuodeksi sopivalla kuukausimaksulla.

Hyundai Go -yksityisleasing hinnat löydät täältä >>

Voimme ostaa nykyisen autosi ja halutessasi voit pienentää kuukausierää maksamalla suuremman ensimmäisen erän. Kuukausierän suuruus määräytyy sopimuskauden keston ja ajokilometrien perusteella. Sopimus sisältää auton käytön sopimuskauden aikana, ja vuokralleottaja vastaa vakuutus-, huolto- sekä polttoainekustannuksista. Sopimukseen voidaan liittää myös huolenpitosopimus, ja saat molemmat palvelut kätevästi yhdelle laskulle. Sopimusajan jälkeen voit palauttaa auton, ostaa sen omaksi tai tehdä uuden sopimuksen ihan uudesta mallista – valinta on Sinun!

Auto vuodeksi -ratkaisu

MetroAutolla on tarjolla myös Auto Vuodeksi -ratkaisu yksityisleasingin vaihtoehtoksi.

Auto vuodeksi -ratkaisussa asiakas maksaa kuukausierät tasaerin sopimusajalta ja palauttaa auton 12 kk jälkeen. Sitoudut siis autoon vain vuodeksi. Voit sopimuskauden päätyttyä sopia jatkosta myyjän kanssa tai lunastaa auton omaksesi jos haluat. Autoiluun liittyvät muut peruskustannukset kuten polttoaineet, vakuutukset ja vuosihuollon asiakas kattaa normaaliin tapaan.

Auto vuodeksi -ratkaisun valikoimaan kuuluu uusia sekä vähän ajettuja autoja. Valikoima päivittyy koko ajan varaston mukaan, joten tarkemmat tiedot autoista saat myyjiltämme.