Valitse huoleton -yksityisleasing

Saat uuden auton ilman käsirahaa, kiinteällä kuukausimaksulla. Yksityisleasing sopii nimestään huolimatta myös yritysten tarpeisiin.

3 SYYTÄ HANKKIA AUTO YKSITYISLEASINGILLÄ

MetroAuton yksityisleasingillä autoilet helposti ja huolettomasti tietäen autoilusi kustannukset etukäteen

1. Uusi auto ajoon.
Hankkiessasi auton K-Auton yksityisleasingillä saat täysin uuden tai vähän ajetun auton käyttöösi, valintasi mukaan. Näin voit aina ajaa autoa, jossa on autoalan uusimmat ja parhaimmat varusteet. 

2. Huolettomuus.
Yksityisleasingauto on huoleton ratkaisu, sillä esimerkiksi M-tason yksityisleasingpakettimme kattaa kaikki auton huollot ja korjaukset. Yllättäviä kuluja ei siis tule, ja voit vain keskittyä nauttimaan ajamisesta. 

3. Ennakoitavuutta kuluihin.
Yksityisleasingauto kannattaa hankkia silloin kun haluat ennakoitavuutta kuluihin. Saat käyttöösi uuden auton, ilman suurta alkupääomaa, kiinteällä kuukausimaksulla eikä sinulle jää riskiä auton hinnan alenemisesta. 

Valitse sinulle sopiva ratkaisu:

  • automalli
  • sopimusaika
  • kilometrimäärä per vuosi
  • nastat vai kitkat
  • huollot ja korjaukset

Hyundai Go -yksityisleasing on kiinteään tasaeräkuukausimaksuun perustuva helppo, riskitön ja huoleton vaihtoehto autorahoitukseksi. Et tarvitse alkupääomaa, vaan saat uuden auton käyttöösi 2-3 vuodeksi sopivalla kuukausimaksulla.

Voimme ostaa nykyisen autosi ja halutessasi voit pienentää kuukausierää maksamalla suuremman ensimmäisen erän. Kuukausierän suuruus määräytyy sopimuskauden keston ja ajokilometrien perusteella. Sopimus sisältää auton käytön sopimuskauden aikana, ja vuokralleottaja vastaa vakuutus-, huolto- sekä polttoainekustannuksista. Sopimukseen voidaan liittää myös huolenpitosopimus, ja saat molemmat palvelut kätevästi yhdelle laskulle. Sopimusajan jälkeen voit palauttaa auton, ostaa sen omaksi tai tehdä uuden sopimuksen ihan uudesta mallista – valinta on Sinun!

Pyydä tarjous myyjiltämme

Auto vuodeksi -ratkaisu

MetroAutolla on tarjolla myös Auto Vuodeksi -ratkaisu yksityisleasingin vaihtoehtoksi.

Auto vuodeksi -ratkaisussa asiakas maksaa kuukausierät tasaerin sopimusajalta ja palauttaa auton 12 kk jälkeen. Sitoudut siis autoon vain vuodeksi. Voit sopimuskauden päätyttyä sopia jatkosta myyjän kanssa tai lunastaa auton omaksesi jos haluat. Autoiluun liittyvät muut peruskustannukset kuten polttoaineet, vakuutukset ja vuosihuollon asiakas kattaa normaaliin tapaan.

Auto vuodeksi -ratkaisun valikoimaan kuuluu uusia sekä vähän ajettuja autoja. Valikoima päivittyy koko ajan varaston mukaan, joten tarkemmat tiedot autoista saat myyjiltämme. 

Tututsu autovuodeksi.fi 

Uusi Toyota vuodeksi

MetroAuton kahdessa täyden palvelun Toyota -autotalossa on myös auto vuodeksi -ratkaisuja uuteen Toyota-mallistoon sekä Toyota yksityisleasing ratkaisuja.

Uusi Toyota vuodeksi -ratkaisut

Toyota tarjoukset

Toyota Airport
Ohtolankatu 6, Vantaa

Toyota Itäkeskus
Visbynkatu 3, Helsinki