Citroen ja Peugeot myynti myös Niittykumpuun 18.3.

Julkaistu 18.3.2019

Aloitimme Citroen ja Peugeot myynnin myös Espoon Niittykummussa. Niittykummun toimipisteessä myydään nyt Hyundai, Renault, Citroen, Peugeot ja Dacia automerkkejä. Tampereen toimipisteen merkkivalikoima laajenee huhtikuun alusta.

Espoo Niittykumpu

Toyota Redi avattiin 20.9.

Julkaistu 20.9.

Toyota Redi-myymälä ei kilpaile perinteiseen tyyliin tuote- ja palveluvalikoimalla, vaan keskittyy tarjoamaan kauppakeskuksen tuhansille päivittäisille kävijöille helpon ja nopean tavan tutustua Toyota-tuotteisiin, sekä mahdollisuuden koeajaa Toyotan uusimpia hybridimalleja kauppakeskuksessa asioinnin yhteydessä. Toyota Redi yksinkertaistaa tavan tutustua ja hankkia Toyota, joko suoraan myymälästä tai Toyota Redi-verkkosivujen kautta.

Tutustu Toyota Rediin

MetroAuto Herttoniemi on avattu

Julkaistu 2.7.2018

Uuden toimipisteemme ovet avattiin maanantaina 2.7. Herttoniemessä. MetroAuto Herttoniemi palvelee hyvien kulkuyhteyksien varrella, osoitteessa Mekaanikonkatu 23, Helsinki. Herttoniemi on täyden palvelun Hyundai, Citröen ja Peugeot -autotalo. Toimipisteessä on edellä mainittujen merkkien lisäksi valtuutettu Renault ja Dacia -merkkihuolto.

Tutustu

MetroAuto ja Toyota avaavat syksyllä 2018 uudenlaisen kauppakeskusmyymälä Toyota Redin

Julkaistu 27.6.2018

Syyskuussa 2018 valmistuu Helsingin kehittyvälle Kalasataman asuinalueelle uusi kauppakeskus Redi. MetroAuto Oy yhteistyössä Toyota Auto Finland Oy:n kanssa avaa kauppakeskukseen Toyota Redi -nimellä kulkevan myymälän. 

Lue lisää

MetroAuto Niittykumpu on avattu

Julkaistu 23.4.2018

Uuden toimipisteemme ovet avattiin 23.4.2018 Espoon Niittykummussa. MetroAuto Niittykumpu palvelee hyvien kulkuyhteyksien varrella, osoitteessa Kotitontuntie 2, 02200 Espoo. Niittykumpu on täyden palvelun Hyundai, Renault ja Dacia -autotalo. Toimipisteessä on edellä mainittujen merkkien lisäksi valtuutettu Citroen ja Peugeot -merkkihuolto.

Tutustu

Bassadone Automotive Nordic ja Metroauto laajentavat yhteistyötään

Metroauto Oy:n ja Bassadonen yhteistyö laajenee kesällä 2018 myös Itä-Helsinkiin Metroauton avatessa täyden palvelun Hyundai-, Citröen- ja Peugeot–autotalon Herttoniemessä osoitteessa Mekaanikonkatu 23. Tällä hetkellä Mekaanikonkadun osoitteessa toimii autoverkkokauppa.fi, jonka toiminta tullaan samassa yhteydessä keskittämään Vantaan Petikkoon.

Lue koko tiedote

Bassadone Automotive Nordic ja MetroAuto yhteistyöhön

MetroAuto Oy ja Bassadone Automotive Nordic –yritysryhmä ovat allekirjoittaneet jälleenmyyjäyhteistyösopimuksen koskien Bassadonen maahantuomia Dacia-, Renault- ja Hyundai -automerkkejä. Ensimmäisenä yhteistyö käynnistyy Tampereen Hatanpäällä, jossa MetroAuto aloittaa Hyundai -jälleenmyynnin 29.1.2018. Lisäksi kesällä 2018 MetroAuto avaa täyden palvelun Dacia, Renault ja Hyundai autotalon Espoon Niittykummussa. 

Lue koko tiedote

160 kpl Toyota Prius+ Hybridiä taksiautoksi

Cabonline Finland hankkii 160 Toyota Prius+ -hybriditila-autoa taksiautoikseen. Taksialan toimija Cabonline Finland hankkii tehokasta ja monikäyttöistä kalustoa Suomeen, pääkaupunkiseudun ammattiajoon. Tarkan kilpailutuksen jälkeen valinta kohdistui 7-paikkaisiin Toyota Prius+ -hybriditila-autoihin, joita yritys hankkii tämän vuoden aikana 160 kpl.

Lue koko uutinen

5.500€ lahjoitus Sotiemme Veteraaneille

MetroAuton Toyota myymälät, Toyota Airport ja Toyota Itäkeskus keräsivät 5.500€ lahjoitussumman Sotiemme Veteraaneille. Lahjoitus luovutettiin tiistaina 24.1.2018. Lahjoituksen ottivat vastaan Sotiemme Veteraanit hallituksen jäsen Jarmo Hietanen, Rintamaveteraaniliiton toiminnanjohtaja Heikki Karhu sekä Pia Mikkonen varainhankinnan päällikkö. Lahjoituksen luovutti Kalle Lyytikäinen, Toyota Itäkeskuksen myyntipäällikkö.

Toyota Airport ja Itäkeskus lahjoittivat 100€ Sotiemme Veteraaneille jokaisesta joulun välipäivinä myydystä Toyota Superdiilit kampanja-autosta. 

Tue veteraaneja