Korkeatasoista mukavuutta ja muunneltavuutta sekä jopa 50 km ajoa 100% sähköllä.

VAHVUUDET - HELPPOA LATAUSTA
Standardipistoketta käyttäen akku latautuu 7 tunnissa (standardipistoke 8 A). Wall Box 32 A pistoketta ja lisävarusteena saatavaa 7.4 kW laturia käyttäen latausaika on alle 2 tuntia. Lataus voidaan myös ajastaa, jolloin voit hyödyntää edullisempaa sähkö, esimerkiksi yöaikaan. Auton latausta sekä lämmitystä/jäähdytystä voidaan hallita myös etänä My Citroën -mobiilisovelluksella.

SUORITUSKYKY - UUSI 8-PORTAINEN VAIHTEISTO
Citroën C5 Aircross Hybrid SUV:ssä yhdistyvät kaikki 100% sähköisen ajotavan edut jokapäiväisessä ajossa polttomoottorin varmistaessa riittävän toimintamatkan pidemmillä ajomatkoilla. Sähköinen 8-portainen ë-EAT8 -automaattivaihteisto optimoi vaihteensiirron jouhevuuden ja ajomukavuuden.

Bensiinimoottori tukee ajoa pitkillä matkoilla tuoden yhdistettyä tehoa 225 hv, kulutus jopa 1,4 l/100 km ja CO2 vain 32 g/km.

UUSIMMAN SUKUPOLVEN TEKNOLOGIOITA
Citroën C5 Aircross SUV Hybrid -mallissa on 20 turvallisuus- ja ajoavustinjärjestelmää, kuten peruutuskamera & Top Rear Vision, peräkärryn vakaudenvalvonta, mäkilähtöavustin, staattiset kaarreajovalot ja jarrutusenergian talteenotto.

Hinnat alkaen 39.361 €

Tulossa myyntiin syksyllä 2020!

Citroen-myynti >