Mukavuutta, suorityskykyä ja luotettavuutta.

KATSAUS MATKUSTAMOON. KODO-MUOTOILUN UUSI SÄVY
Jännittävä, uusi Kodo-muotoilun tulkinta on todiste kauneuden yksinkertaisuudesta. Peruslinjat, minimalistisen kaarevat muodot ja ystävälliset kasvot tekevät ensimmäisestä täyssähköajoneuvostamme helposti lähestyttävän, mutta silti kiistattomasti Mazdan. Tämä lähestymistapa korostaa erottuvia ominaisuuksia, kuten freestyle-ovia ja erittäin veistoksellisia ajovaloja.
 


MUKAVUUTTA, SUORITUSKYKYÄ JA LUOTETTAVUUTTA
Suunniteltu sinun arkeasi varten. Akun koon todenmukainen mitoitus vastaa päivittäisiä tarpeitasi ja pitää huolta myös ympäristöstä. Mazda MX-30 vääntää täysillä jo paikaltaan lähtiessä, ja sen erityisesti sähköautoihin suunniteltu poljin antaa intuitiivisen ajamisen tunteen.


ARKEA VARTEN SUUNNITELTU AKKU
Olemme valinneet akun todenmukaisen mitoituksen periaatteen mukaisesti. Se täyttää helposti päivittäiset tarpeesi ja minimoi tuotannon elinkaaren hiilidioksidipäästöt. Keskimääräisen suomalaisen autoilijan ajaessa 52km päivässä* 200 km:n toimintamatka riittää päivittäisiin aktiviteetteihin – luonnollisella ajotuntumalla.


TIETOISTA MATERIAALIEN VALINTAA JA KÄSITYÖTAITOA
Täysin uuden Mazda MX-30:n sisustus on suunniteltu miellyttämään, ja se keskittyy yhdessäolon kokemukseen. Liikkuva keskikonsoli ja korkealuokkaiset materiaalit on suunniteltu pitkäikäistä mukavuutta ja kauneutta silmällä pitäen. Varta vasten suunnitellut materiaalit lisäävät älykkään kestävän kehityksen vivahteen.
 


SÄHKÖISTETTY AJOKOKEMUS, TODELLINEN MAZDA
Täysin uusi Mazda MX-30 tihkuu Jinba Ittain henkeä. Esimerkiksi erityisesti tätä autoa varten suunniteltu sähköinen G-Vectoring Control Plus -järjestelmä tarjoaa tarkan ja vasteellisen ohjaustuntuman. Pitkälle kalibroitu (lähes 50/50-suhde) painonjakauma varmistaa ajon vankan, suoraviivaisen suorituskyvyn. Lisäksi ajoneuvon e-Skyactiv - kori- ja moottoriteknologia tarjoaa parannetun ajokokemuksen.


8 VUODEN AKKUTAKUU
Täysin uuden Mazda MX-30:n akulla on täysi 8 vuoden (160 000 km) takuu. Voit olla varma siitä, että Mazda vastaa sähköisen ajokokemuksesi laadusta ja pitkäikäisyydestä. Täysin uuden Mazda MX-30:n akku on valittu tarkasti vähentämään ympäristön kuormitusta ja samalla tarjoamaan modernin kaupunkilaisen tarvitseman toimintamatkan.

Kaikki tämä sisältyy Mazdan sitoumuksiin yhteisen planeettamme kauneuden säilyttämisestä ja huomattavien CO2-vähennyksien saavuttamisesta.

Olemme suunnitelleet sähköajoneuvon uusiksi sinun jokapäiväisten tarpeidesi mukaisesti. Astu sisään tilavaan ja kauniisti toteutettuun matkustamoon. Koe Mazdan ainutlaatuiset ajettavuus ja vakaus. Aja, mihin ikinä arki sinua kuljettaa: työhön, perheen menoihin, ystävien luo, liikuntaharrastukseen. SUV-vaihtoehto aikaansa edellä kulkeville ihmisille.

Huippuvarusteltu Mazda MX-30 First Edition nyt erikoishintaan 35.990 €.
Hinta valtion myöntämän sähköauton hankintatukien kanssa 33.990 €.

Mazda-myynti Tampere Hatanpää >>