Vastuullisuus on meille tärkeää, niin ympäristöasioissa, työnantajana kuin osana Suomalaista yhteiskuntaa.

Haluamme kantaa vastuumme ympäristöstämme ja olemme siirtyneet käyttämään tuulivoimaa. Valitsimme kumppaniksemme Ilmattaren tuulivoiman.

MetroAuton kaikissa kiinteistöissä käytetään jatkossa tuulivoimaa sähkönlähteenä, näin pienennämme vuotuista hiilijalanjälkeä merkittävästi. Kun lähdet pihastamme koeajolle sähköautolla, on se ladattu tuulivoimalla. Tuulivoima on kotimaista ja uusiutuvaa lähienergiaa.

Vähennämme myös energiankulutustamme energiatehokkuus-sopimuksen mukaisesti. Tavoitteena on 7,5% energiavähennys vuoteen 2025 mennessä. Yksittäisenä toimenpiteenä olemme myös pienentäneet valaistuksen sähkönkulutuksen vaihtamalla LED-lamppuihin.

Ilmattaren tuulivoima on 100 % Suomessa tuotettua ja täysin päästötöntä puhdasta lähienergiaa. Kaikki Ilmattaren tuulivoimalat ovat Suomessa. Ilmatar myy ainoastaan tuulivoimaa, ja rakentaa sitä jatkuvasti lisää.

Puhdas energia on avain parempaan maailmaan. Muuttamalla, miten sähköä tuotetaan ja ostetaan, luomme yhdessä pohjan ekologisesti kestävälle huomiselle.

Lisää MetroAuton Vastuullisuudesta voit lukea täältä >>