MetroAutosta myytyjen henkilöautojen päästöt olivat vuonna 2019 yli 10% pienemmät, kun Suomessa myytyjen autojen päästöt keskimäärin.

MetroAuton tavoitteena on pienentää liikkumisen ympäristövaikutusta. 

MetroAuton automallisto on yksi vähäpäästöisimmistä, vähäpäästöiset vaihtoehdot kiinnostavat autoilijoita yhä enemmän. MetroAuton oma kalusto koostuu myös pääasiassa hybrideistä, vastuullisuus on meille tärkeää. 

Vertailimme MetroAutosta myytyjen henkilöautojen päästöjä ja Suomessa ensirekisteröityjen henkilöautojen CO2-päästöjä toisiinsa. Tarkkailuväli oli 2014 - 2020. Suomen kokonaisluvut saatiin Traficomilta ja MetroAuton luvut yrityksen asiakasrekisteristä. 

MetroAutosta myytyjen henkilöautojen päästöt olivat vuonna 2019 yli 10% pienemmät, kun Suomessa myytyjen autojen päästöt keskimäärin. Vuoden 2020 alkuvuosi noudattaa samaa kehitystä, vuoden 2020 luvut ovat ajalta tammikuu - elokuu.

Aineistossa oli Metroauto Oy:n myymät uudet henkilöautot seuraavin ehdoin: Vuodet 2014-2018: päästömittaustapa NEDC ja vuodet 2019 - 2020: päästömittaustapa WLTP

MetroAuto liittyi 2019 autoalan Green Deal -ilmastosopimukseen. Ilmastosopimuksen tavoitteet tukevat liikenteelle asetettujen hiilidioksidipäästöjen vähentämistä, ajoneuvojen energiatehokkuuden parantumista sekä biopolttoaineiden ja muiden vaihtoehtoisten käyttövoimien yleistymistä.
 

Tutustu MetroAuton vähäpäästöisiin autoihin,
CO2-päästöt alle 100 g/km >

 

Tutustu Toyota Hybridien laajaan valikoimaan >


MetroAuton vastuullisuudesta voi lukea lisää täältä >>
MetroAuton tekemästä Green Deal -ilmastosopimuksesta löydät lisätietoja täältä >>