MetroAutosta nyt laajennettu vakuutusturva vaihtoautoon

Maksuton 6 kk:n pituinen MetroTurva on mahdollista saada Metroauto-liikkeistä myytäviin vaihtoautoihin ja MetroOutlet autoihin. MetroTurva tuotteella on vakuutusyhtiön takaama laajennettu vakuutusturva, joka kattaa korjauskustannukset ostamasi auton yllättävistä ja ennalta arvaamattoman rikkoutumisen mekaanisten ja sähköisten vikojen varalta. Vakuutusturva ei korvaa liikenne tai kaskovakuutusta.

  • Turvalla ei ole vuosittaista kilometrirajoitusta vakuutuskauden aikana.
  • Korvaa EU-, ETA-maissa, sekä Sveitsissä tapahtuneet vahingot.
  • Rekisteröitävissä myös yrityksille.
  • Auton omistajan/haltijan omavastuu vian korjauksesta on 100 €

MINKÄLAISILLE AUTOILLE METROTURVA SOVELTUU?
MetroTurva Kulta+ on tuotteista kattavin ja soveltuu ajoneuvoille alle 9 vuotta tai 150 tkm. MetroOutlet vaihtoautoihin turva on saatavilla jopa alle 300 tkm ajettuihin tai alle 20 vuoden ikäisiin autoihin.

HINTA
Vaihtoauton hintaan sisältyy 6 kuukauden pituinen maksuton MetroTurva. Lisäksi on saatavilla 12 kuukauden MetroTurva erittäin houkuttelevaan 390 € lisähintaan, joka tuo mielenrauhaa ajomatkoihisi peräti 18 kuukautta (6kk+12kk).

MITEN TOIMIN ÄKILLISEN RIKKOUTUMISEN SATTUESSA?
Ota yhteyttä Autoconsept asiakaspalveluun numeroon 09 42454800 tai sähköpostilla info@autoconcept.fi. MetroTurva todistuksestasi löydät myös ohjeet miten toimia vahinkoasiassa. Mikäli on tarve hinaukselle, tilaa se vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta. Auto tulee hinata ensisijaisesti myyjäliikkeen huoltoon, jos se ei ole mahdollista, lähimpään merkkihuoltoon. Muista aina esittää MetroTurva todistus korjaamolla.

MITÄ JOS MYYN AUTONI JA MINULLA ON TÄMÄ SOPIMUS?
MetroTurva on ajoneuvokohtainen ja siirrettävissä uudelle omistajalle tai haltijalle.

AUTON YLLÄPITO
Nykypäivän autot ovat teknisesti niin kehittyneitä, ettei niitä pysty itse asianmukaisesti huoltamaan tai korjaamaan. Jopa akun- tai renkaanvaihto on nykyään osassa autoja sellaisia toimenpiteitä, joita ei voi tehdä ilman korjaamotesteriä. Kun autosi vaatii huoltoa tai korjausta, niin ota yhteyttä MetroAuton ammattitaitoiseen korjaamoon ja ensisijaisesti liikkeeseen, josta auto on ostettu. Jos se ei ole mahdollista, käytä ainoastaan korjaamoita, jotka täyttävät valmistajan laatuvaatimukset. Metroauton ammattitaitoisten korjaamoiden yhteystiedot löydät osoitteesta metroauto.fi.

ASIAKASPALVELU
Vakuutuksen myöntää AutoConcept Insurance AB ja asiakaspalvelusta saat lisätietoa vakuutuksesta, sekä opastuksen ajoneuvon korjaamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Tavoitat vakuutusasiantutijat arkisin kello 8.00 - 17.00
AutoConcept Insurance AB
Ma-Pe 8:00 - 17:00
09 4245 4800
info@autoconcept.fi

Selaa kaikkia vaihtoautoja >
Selaa MetroOutlet vaihtoautoja >