Peugeot tuo esiin luonnettaan uudella ilmeellä, kun merkki kääntää sivua historiassaan.

25. helmikuuta 2021 PEUGEOT paljasti uuden logon sekä visuaalisen ilmeensä. Uudistunutta vaakunalogoa koristaa suurikokoinen leijonan pää harjaksineen.

  • Ensimmäinen PEUGEOT-logo nähtiin vuonna 1850 ja sittemmin logoja on julkaistu yhteensä kymmenen. Jokaisessa näistä merkityksellisen roolin on saanut PEUGEOTin ikoniksi muodostunut symbolinen leijona. Tänään julkaistiin vuorossaan yhdestoista versio PEUGEOT-logosta, joka on ilmeeltään entistäkin virtaviivaisempi, merkkikokemusta kuvaavampi sekä elegantimpi.
  • Nyt käytössä olevaan, vuonna 2010 ensimmäisen kerran nähtyyn logoon tarvittiin muutos, jotta myös tuotemerkki kuvaisi PEUGEOTin viime vuosina läpi käymää muutosta yhä korkeatasoisemmaksi automerkiksi.
  • Nyt vuoden 2021 alussa, kun taivaanrannassa on jälleen nähtävissä uutuuksia ja autoalan jätti STELLANTIS on syntynyt, ovat kaikki tähdet kohdallaan. PEUGEOT näyttäytyy jatkossa entistäkin modernimpana ja korkeatasoisempana.
  • Muutos voimistaa merkin asemaa myös Suomessa ja näyttävää kasvua tekevän PEUGEOTin vuosi on käynnistynyt erityisen vahvasti: Suomessa PEUGEOTin uusien henkilöautojen rekisteröinnit ovat +62% kasvussa ja markkinaosuus on noussut +1,11 prosenttiyksikköä edellisvuoteen verrattuna.

PEUGEOT on automerkki, joka on läpi historian kulkenut aikakautensa aallon harjalla. Tai jopa askeleen aikaansa edellä, noudattaen uusimpia innovaatioita, ennustaen muutokset kuluttajakäyttäytymisessä ja luoden tietä uusille liikkumisen ratkaisuille.

PEUGEOT on elänyt historian suurimpien mullistusten läpi: teollisen vallankumouksen, teknologian tulon, poliittiset, sosiaaliset ja digitaaliset vallankumoukset ja nyt, ympäristövallankumouksen, jolloin energiamuutos ja nollapäästöinen liikkuminen nousee strategisesti merkin keskiöön kestävän tulevaisuuden luomiseksi.

Tämä kaikki on osa PEUGEOTin DNA:ta.

Automerkkinä PEUGEOT on vahva ja vaistonvarainen muistuttaen symboliaan, leijonaa.

PEUGEOT on myös silta aikakausien välillä yhdistäen menneen ja tulevan.

Kuluneiden kymmenen vuoden aikana merkin koko mallisto on käynyt läpi uskomattoman muutoksen kohti uutta tasokkuutta ja kaiken seuraavan PEUGEOT on onnistunut muutoksessa saavuttamaan: PEUGEOT e-Expert on vuonna 2021 "International Van of the year", samoin kuin Partner vuonna 2019.  Kolme "Car Of The Year" -palkittua mallia on nyt ostettavissa jälleenmyyjäliikkeissä: PEUGEOT 308, vuoden 2014 voittaja, vuoden 2017 voittaja PEUGEOT 3008 ja uusimpana PEUGEOT 208 vuodelta 2020. Ja näiden lisäksi on syntynyt uusi sähköistynyt mallisto niin henkilö- kuin hyötyajoneuvoihin.

Merkin tuotteiden uusi näyttävyys ja taso viimeistellään nyt itse tuotemerkin uudistumisella.

Uusi logo ilmentää sitä, mitä PEUGEOT on historiassaan ollut. Se myös kuvastaa sitä, mitä PEGUEOT on tänään. Ja yhtä lailla se ilmentää siitä, mitä PEUGEOT tulee olemaan huomenna.

Nyt nähtävä logo on suunniteltu kestämään aikaa. Vaakunan keskellä ylväänä edustava leijona on aina ollut osa PEUGEOTin tuotemerkkiä. Valokeilassa se ylpeänä kertoo PEUGEOTin arvoja vaakunan viestiessä ajattomuudesta, maailmanlaajuisesta läsnäolosta ja monikulttuurisesta identiteetistä. Se symboloi yhteenkuuluvuutta ja tunnustusta.

Vaakuna viestii myös arvokkuutta, itseluottamusta, pitkäikäisyyttä sekä merkille tärkeitä sukujuuria. Uuden visuaalisen ilmeen ja näiden symbolisten viestin avulla PEUGEOT yhdistyy niin historiaan kuin tulevaan.

Vaakuna keulamerkkinään PEUGEOT jatkaa valloittamaan uusia maita ja kiihdyttämään kansainvälistä kasvuaan vieden maailmalle niin ranskalaista tyyliä, tietotaitoa kuin eleganssia.

Uuden aikakauden myötä PEUGEOT tekee uuden lupauksen asiakkailleen: aika, joka vietetään PEUGEOTin äärellä tulee olemaan laatuaikaa.

Ja uuden PEUGEOT-identiteetin kokeakseen, on koettava kaksi elämystä yhdellä kertaa:

Ensimmäiseksi – on elettävä tälle hetkelle.

Maailmassa, joka pyörii aina vain nopeammin ja nopeammin, ajasta on tullut harvinaisin ja kaikista arvokkain pääoma.

Tähän alati kiihtyvään maailmaan niille, jotka sitä toivovat, PEUGEOT tarjoaa mahdollisuuden tarttua käsillä olevaan hetkeen ja nauttia siitä, mitä juuri tämä hetki tarjoaa.

Se myös tarkoittaa kaiken käsittävää laatukokemusta.

Niin itse autot, jälleenmyyjät, uusi lifestyle-mallisto asusteineen, verkkosivut, viestintä, identifikaatio… Kaikki ne hetket, joissa PEUGEOT-kohdataan, tullaan liittämään yhden yhtenäisen, johdonmukaisen ja kaiken kattavan kokemuksen alle.

Aika, joka vietetään PEUGEOTin tulevaisuutta viestivillä kotisivuilla, tulee tuntumaan samalta, kuin se aika, joka käytetään jälleenmyyjän luona ihminen kohdaten. Niinpä tulevaisuudessa niin verkkosivut kuin jälleenmyyntiliikkeet täydentävät asiakaskokemuksessa toinen toisiaan ja pitävät huolen siitä, että aika, joka vietetään PEUGEOTin äärellä, on merkityksellistä.

PEUGEOT on tuottanut ensimmäisen brändikampanjansa sitten 10 vuoteen: AIKAKAUTEMME LEIJONAT.

Optimistisen, kansainvälisen kampanjan avulla PEUGEOT sitouttaa niin asiakkaansa kuin muut. PEUGEOT vangitsee uuden maailmanlaajuisen reviirin: ajan. Merkki juhlistaa tämän päivän Leijonia, jotka ovat kaiken ikäisiä, eri kulttuureista, eri taustoista. AIKAKAUTEMME LEIJONAT ovat niitä, jotka eivät enää keskity vain vallan tai rahan etsintään, vaan vaativat itselleen enemmän laadukasta aikaa.

AIKAKAUTEMME LEIJONAT -kampanjan kautta PEUGEOT haluaa voimaannuttaa asiakkaita omistamaan heidän käsissään olevan kaikista tärkeimmän pääoman: heidän oman aikansa. Merkin tavoitteena on kääntää aika laadukkaaksi, rikastuttavaksi kokemukseksi.

Innovatiivisena, korkeatasoisena ja saavutettavana automerkkinä PEUGEOT tarjoaa kokemuksen, joka ohjaa pois tylsyydestä niin verkossa, auton ratissa kuin jälleenmyyntiliikkeessä.

Uusi vaakunalogo avaa portin kokonaiselle PEUGEOT-ekosysteemille, joka ei rajoitu vain visuaaliseen identiteettiin. Se kuljettaa mukanaan syvempää muutosta asenteessa; uutta mielentilaa; uutta elämäntyyliä.

PEUGEOTin tavoite on tarjota niin nykyisille kuin tuleville asiakkaille tuotemerkki, joka kohtaa heidän vaatimuksensa.

PEUGEOTin tuotemerkki on ajaton. Se keksii itsensä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen.

Peugeot-myynti:
MetroAuto Hatanpää, Tampere
MetroAuto Herttoniemi, Helsinki
MetroAuto Niittykumpu, Espoo