CX-60 myötä Mazda esittelee kokonaisen uuden sarjan teknologioita.

TÄYSIN UUSI MAZDA CX-60 PHEV

MAZDAN UUSI LIPPULAIVAMALLI
Täysin uusi Mazda CX-60 kantaa mukanaan Mazdan yli 100 vuoden perintöä: suurenmoinen sisätilojen ja ulkoasun muotoilu, japanilainen käsityötaito ja uudet teknologiat – kaikki keskittyy fantastisen kokemuksen tarjoamiseen niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. CX-60, kuten kaikki Mazdan ajoneuvot, on suurenmoinen ajettava – intuitiivinen, turvallinen, helppo ja nautittava.

Täysin uusi Mazda CX-60 on myös ensimmäinen lataushybridimme, jonka myötä tulemme esittelemään kokonaisen sarjan uusia ajajakeskeisiä teknologioita.

TURVALLISUUS JA MUKAVUUS
Mazda CX-60 tarjoaa laajan valikoiman teknologioita, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Uudet ominaisuudet helpottavat ajoneuvon käsittelyä ja tasapainoa kaarreajossa. Näihin kuuluvat Mazdan Kuljettajan personointijärjestelmä, joka säätää ajoympäristön automaattisesti ajajan henkilökohtaisten mieltymysten mukaisesti, esteettömän panoraaman tarjoava 360 asteen kamerajärjestelmä ja Kinematic Posture Control -järjestelmä.

Täysin uusi Mazda CX-60 on Mazdan ensimmäinen lataushybridimalli. 17,8 kWh:n akulla varustettu Mazda CX-60 tarjoaa yhdistetyn yli 320 hevosvoiman tehon, ja sen huippunopeus on jopa 200 km/h hybriditilassa.

EXCLUSIVE-LINE – VAKIOVARUSTELU
Mazda CX-60 Exclusive Line tarjoaa täyden valikoiman turvallisuus- ja viihdeominaisuuksia, joihin kuuluvat mm. langaton Apple CarPlay ja Android Auto. Sisätilat on suunniteltu rentouttaviksi ja mielenrauhaa lisäävät useat turvallisuusominaisuudet, katvealueen valvontajärjestelmästä (BSM) pysäköintiantureihin ja älykkääseen kaupunkijarrutusavustimeen (SCBS). Mazda CX-60 on auto joka täyttää tarpeesi vielä vuosienkin kuluttua.

Täysin uusi upea MAZDA CX-60 on julkaistu ja ennakkomyynti on alkanut.
Lisätietoja myyjiltämme. 

Mazda-myynti:
MetroAuto Hatanpää, Tampere