Uusi i10 rohkealla tyylikkyydellä, uusilla turvajärjestelmillä sekä uusilla väriyhdistelmillä

Virkistävää muotoilua ja uusia ominaisuuksia: esittelyssä uudistunut Hyundai i10

Uudistunut Hyundai i10 houkuttelee uusia asiakkaita rohkealla tyylikkyydellä, uusilla turvajärjestelmillä sekä uusilla väriyhdistelmillä. Jatkossakin i10 tarjoaa luotettavuutta, käytännöllisyyttä ja mukavuutta.

Hyundai Motor on esitellyt uudistuneen i10-mallin, joka saa päivitetyn ulkoasun ja uuden ilmeen auton sisätiloihin. Hyundai i10 saa myös uusia turvallisuusjärjestelmiä.

Rohkea ja ainutlaatuinen muotoilu
Uudistuneen i10:n muotoilua on paranneltu sekä sisältä että ulkoa vuonna 2019 esiteltyyn malliin verrattuna. Päivitettyyn malliin on Suomessa tarjolla seitsemän ulkovärivaihtoehtoa, joista kaksi on täysin uusia: Lumen Grey, joka on kirkas vaaleanharmaa helmiäisviimeistelyllä sekä sinertävän violetti Meta Blue, jonka helmiäisviimeistelty väri heijastaa kauniisti valoa. 

Ajovalot saavat sekä edessä että takana uutta ilmettä ja taka-led-yhdistelmävalot muodostavat H-kirjaimen takaluukun vaakasuoran linjan ympärille. Etusäleikkö saa uuden hunajakennoista inspiraationsa ammentavan muotoilun sekä uudet integroidut led-päiväajovalot (DRL). Auton etu- ja takaosan Hyundain H-logo on saanut modernin tyylin.

Kuten edeltäjämalli, myös uudistettu versio tarjoaa 252 litraa tavaratilaa istuimet ylhäällä ja 1 050 litraa istuimet taitettuna. Lukemat ovat A-segmentin suurimpia.

Älykästä teknologiaa
Tuttuun tapaan i10 tarjoaa vakiovarusteena saumattomia liitettävyysominaisuuksia, kuten Apple Car Play ja Anroid Auto -järjestelmät sekä luokkansa suurimman, 8-tuumaisen värikosketusnäytön. Uutena ominaisuutena mallissa on USB-C-liitin edessä ja takana sekä toisen sukupolven 4G-verkkoon perustuva eCall-hätäpuhelujärjestelmä. 

Päivitetyssä mallissa on myös Hyundai SmartSense -turvallisuusominaisuuksia. Jalankulkijoita ja autoja tunnistava hätäjarrutusjärjestelmä (FCA, Forward Collision-Avoidance Assist) tunnistaa nyt myös pyöräilijät. Uusi kaistallapysymisavustin (LFA, Lane Following Assist) avustaa autoa pysymään keskellä ajokaistaa. Niin ikään uusi ominaisuus, takamatkustajavaroitin (ROA, Rear Occupant Alert) ilmoittaa kuljettajalle viestillä, jos takaovi avataan matkan aikana.

Hyundai i10 Suomessa
Uudistuvassa Suomen Hyundai i10-mallistossa on tarjolla 1,0 MPI -moottoriversio (67 hv) 5-vaihteisella manuaalivaihteistolla. Mallin vakiovarusteina ovat FCA-hätäjarrutusjärjestelmä, kaistallapysymisavustin, kaukovaloautomatiikka, kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä, lämmitettävä nahkaverhoiltu ohjauspyörä, lämmitettävät etuistuimet ja vakionopeussäädin. Hyundai i10 on tarjolla neljälle henkilölle rekisteröitävänä. 

Hyundai i10-malliston hinta alkaa 16.390 eurosta (1,0 MPI 5MT). Päivitetyn Hyundai i10:n tuotannon on suunniteltu alkavan huhtikuussa 2023. Ensimmäisten autojen odotetaan saapuvan Euroopan teille vuoden toisella puoliskolla. 

Hyundai-myynti
MetroAuto Herttoniemi
Mekaanikonkatu 9, Helsinki