Uusi Hyundai i10 tulee Suomeen jo 2020 alussa.

Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä esiteltiin Hyundain A-segmentin uusi sukupolvi. Suomeen uusi i10 saadaan vuoden 2020 alussa. Auto on herkullinen paketti täynnä suuria ominaisuuksia: tilaa, turvallisuutta ja liitettävyyspalveluja.

Tilaa matkustajille ja matkatavaroille
Uusi Hyundai i10 on saatavana neljälle tai viidelle rekisteröitynä. Akseliväli on kasvanut edeltäjämallista, joten matkustajille on nyt enemmän tilaa. Tavaratilan koko, 252 litraa, on luokkansa suurimpia. Kuormaaminen ja purkaminen käy helposti.

Turvallisuus
Uuden i10:n turvavarusteluun kuuluu kattava Hyundai SmartSence -järjestelmä. Etutörmäyksenestojärjestelmä hyödyntää kameraa havaitakseen sekä edessä olevat autot että jalankulkijat. Uutuuteen on saatavana myös peruutuskamera.

Kaukovaloavustin kytkee kaukovalot automaattisesti, ja myös kaistallapitoavustin, älykäs nopeusvaroitin sekä kuljettajan vireystilaa seuraava järjestelmä lisäävät ajamisen turvallisuutta.

Navigoinnin yhteydessä kahdeksantuumaisen näytön valikot ja reittiopastus ovat suomenkieliset.

Liitettävyys
Hyundai i10:n voi varustella langattomalla QI-standardin mukaisella älypuhelimen latauksella. Puhelimen peilaus auton näytölle sujuu Apple CarPlaylla tai Android Autolla.

Moottori- ja vaihteistovaihtoehdot
Uutuusmallin konehuoneeseen voi valita joko 1,0-litraisen kolmisylinterisen (67 hv / 96 Nm) tai 1,2-litraisen nelisylinterisen (84 hv / 118 Nm) bensiinimoottorin. Molempien pariksi on tarjolla sekä viisivaihteinen manuaali että viisipykäläinen AMT-automaattivaihteisto.

MetroAuton Hyundai -myynti:
MetroAuto Herttoniemi, Helsinki
MetroAuto Niittykumpu, Espoo
MetroAuto Hatanpää, Tampere