Niin sisältä kuin ulkoa täysin uudistettu Forester tarjoaa ennennäkemätöntä mukavuutta, turvallisuutta ja monikäyttöisyyttä

TÄYSIN UUDISTUNUT SUBARU FORESTER PIAN TÄÄLLÄ!

SUBARU FORESTER E-BOXER

Niin sisältä kuin ulkoa täysin uudistettu Forester tarjoaa ennennäkemätöntä mukavuutta, turvallisuutta ja monikäyttöisyyttä.



e-BOXER
UUDEN SUBARU-SUKUPOLVEN VOIMALINJAJÄRJESTELMÄ

Järjestelmässä sähkömoottoriavusteisuus yhdistyy Subarun kahteen ydinteknologiaan: Boxer-moottoriin ja symmetriseen AWD-nelivetojärjestelmään. Uudessa e-BOXER-mallistossa alhaisen painopisteen suorituskyky yhdistyy symmetrisen AWD-nelivetojärjestelmän vakauteen ja tehokkuuteen.

Sen pieni mutta tehokas sähkömoottori on sijoitettu lähelle ajoneuvon painopistettä, kun taas akku ja muut osat sijaitsevat taka-akselin yläpuolella. Bensiinimalliin verrattuna uudistuneen e-BOXERin painopiste sijaitsee entistäkin matalammalla ja ajoneuvon etu- ja takapaino jakautuvat tasaisemmin, minkä ansiosta se tarjoaa parempaa ajotehoa ja vakaampaa ajotuntumaa, turvallisuudesta tinkimättä. Hybridinä, tietenkin.

X-MODE
TEHOKKUUTTA, JOHON VOIT LUOTTAA. SUORITUSKYKYÄ, JONKA VOIT TUNTEA.

Täysin uudistunut Forester tarjoaa miellyttävää ajonautintoa, hyvää ohjaustuntumaa sekä erinomaista ajomukavuutta – toisin sanoen täydellistä ajovarmuutta. Forester on katumaasturikorkeudestaan huolimatta vakaa ja turvallinen kaarteissa, ja se on suunniteltu erityisesti ehkäisemään väsymystä pitkillä ajoseikkailuilla.

Kaikkiin malleihin vakiovarusteena kuuluva symmetrinen nelivetojärjestelmä sekä edelleen kehitetty X-MODE-järjestelmä auttavat sinua saavuttamaan päämääräsi mukavasti ja levollisin mielin.

Lisätiedot Subaru myynti MetroAuto Espoo, Koskelo >