Uusi PEUGEOT 208 esittelee nuorekkaat ja atleettiset linjansa.

Uusi Peugeot 208 5D alkaen 16.364 €

Uusi PEUGEOT 208 esittelee nuorekkaat ja atleettiset linjansa. Sisällä paljastuu ainutlaatuinen 3D PEUGEOT i-Cockpit®. Malli antaa Sinulle täyden valinnan vapauden valita joko bensiini-, diesel- tai täyssähkömoottori.

 

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Tutustu uusimman sukupolven PEUGEOT i-Cockpit® 3Di –ohjaamoon. Koe joustava ja intuitiivinen ajotuntuma, jonka tarjoavat kompaktin kokoinen integroiduin painikkein varustettu ohjauspyörä, personoitavai 3D -digitaalimittaristo, suurikokoinen 10” HDi -kosketusnäyttö sekä seitsemän valikkopainikettai. Viimeistele sisätunnelma entistä modernimmaksi 8-sävyisellä tunnelmavalaistuksella.


Modulaarinen ja tehokas alusta

PEUGEOT 208 pohjautuu uudelle modulaariselle ja monienergiselle CMPi/eCMPi -perusrakenteelle tarjoten valinnan mahdollisuuden vailla kompromisseja bensiinimoottorista dieselmoottoriin ja sähkömoottoriin.  

Tieotteen, käsiteltävyyden ja akustisen mukavuuden sekä painon keventämisen optimoinnin ansiosta CO2 –päästöt ovat aiempaa alemmat tarjoten mahdollisuuden täysin uudenlaiseen intuitiiviseen ajokokemukseen.

Myös e-208 hyötyy eCPMi -perusrakenteen teknisestä edistyksellisyydestä ja sen tarjoamasta optimoidusta arkkitehtuurista, yhtä suuresta tavaratilasta kuin polttomoottorilla varustetuissa versioissa, sekä yhtä hyvästä ajoasennosta.


Polttomoottorit

Uusimman sukupolven suorituskykyiset ja tehokkaat PureTech & BlueHDi –polttomoottorit tarjoavat intensiivisen ajonautinnon:

- PureTech 75 hv, 100 hv, 130 hv

- BlueHDi 100 hv

Nämä Stop & Start –toiminnolla varustetut, aiempaa taloudellisemmat moottorit ovat kulutukseltaan optimaaliset.


Uusi 8-portainen EAT8-automaattivaihteisto
Automaatti teknologian huipulta.

Testattuasi uuden EAT8i -automaattivaihteiston tehokkuutta ja jouhevuutta, haluat uusia koeajon mahdollisimman pian ! Quickshift-teknologian sekä ohjauspyörään sijoitettujen vaihteenvalitsimien ansiosta vaihteensiirto on nopeaa.


Uusi PEUGEOT e-208 – Urheilullinen ja sensuelli
Sähkömoottori

100 kW (136 hv) sähkömoottori kehittää 260 Nm väännön varmistaen hiljaisen ja viihtyisän ajokokemuksen.

Suurikapasiteettisen 50 kWh akuston turvin toimintasäde on 340 km WLTP-mittaustavan mukaan.

MetroAuton Peugeot myynti >
MetroAuto Herttoniemi, Helsinki
MetroAuto Niittykumpu, Espoo
MetroAuto Hatanpää, Tampere