Lisäturva Metro Care

METRO CARE - Turvallisempaa vaihtoautokauppaa


Metro Care on käytetyille autoille tarkoitettu lisäturvatuote. Se on tarkoitettu autoilijoille, jotka eivät pidä yllättävistä korjauskuluista. Mikäli kyseessä on sähkö- tai hybridiauto, on siihen lisäoptiona mahdollisuus ottaa Metro e-Care.

MINKÄLAISILLE AUTOILLE TUOTE SOVELTUU?
Auton pitää olla alle 9-vuotias ja alle 180 000km ajettu. Auton pitää olla täysin ehjä ja muutenkin hyvässä kunnossa. Myös kaikki huollot pitää olla tehty ja niistä pitää löytyä kirjallinen dokumentaatio. Huoltovälit eivät saa olla ylittynyt yli 10 %:a. Rajoitus koskee aikaa ja kilometrejä.

KUINKA PITKÄ SOPIMUSAIKA ON?
Määräaikaisia sopimusaikoja on valittavissa kaksi, 12kk / 20 000km tai 24kk / 40 000km.

Hinta alk. 12 kk / 20 tkm 590 €

Lataa esite paketin sisällöstä >>

MITEN TOIMIN JOS AUTOONI TULEE VIKA?
Jos on tarve hinaukselle, tilaa se vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta. Auto tulee hinata ensisijaisesti myyjäliikkeen huoltoon, jos se ei ole mahdollista, lähimpään merkkihuoltoon. Ilmoita korjaamolle tästä sopimuksesta, jolloin he osaavat pyytää laskutusluvan meiltä.

MITÄ JOS MYYN AUTONI JA MINULLA ON TÄMÄ SOPIMUS?
Kun myyt auton toiselle yksityiselle, sopimus siirtyy uudelle omistajalle.

AUTON YLLÄPITO
Nykypäivän autot ovat teknisesti niin kehittyneitä, ettei niitä pysty itse asianmukaisesti huoltamaan tai korjaamaan. Jopa akun- tai renkaanvaihto on nykyään osassa autoja sellaisia toimenpiteitä, joita ei voi tehdä ilman korjaamotesteriä. Kun autosi vaatii huoltoa tai korjausta, ota yhteyttä ammattitaitoiseen korjaamoon, ensisijaisesti liikkeeseen, josta auto on ostettu. Jos se ei ole mahdollista, käytä ainoastaan korjaamoita, jotka täyttävät valmistajan laatuvaatimukset. Metroauton ammattitaitoisten korjaamoiden yhteystiedot löydät osoitteesta metroauto.fi. 

ASIAKASPALVELU

Palvelun tuottaa Fragus Warranty Finland Oy.
Asiakaspalvelustamme saat apua auton huoltamiseen ja korjaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Parhaiten tavoitat meidät chatin kautta osoitteessa fragus.fi tai sähköpostilla info@fragus.fi. Tarvittaessa meihin voi olla yhteydessä myös puhelimitse 09-34873237. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 7:30-16:30.