METROAUTO TYÖNANTAJANA

Metroauto Oy on autojen vähittäiskauppaa, korjaamotoimintaa ja varaosakauppaa harjoittava suomalainen perheyritys, joka on toiminut autoalalla vuodesta 1925.

Olemme vakaalla pohjalla oleva 4. sukupolven omistama suomalainen perheyhtiö, jonka tavoitteena on kasvaa ja kehittää autokauppaa ja siihen kuuluvia palveluita menestyksekkäästi osaavan, innostuneen ja palvelevan henkilökunnan avulla. Henkilöstöä meillä on tällä hetkellä reilut 250. Henkilöstön määrä on kasvanut voimakkaasti vuoden 2018 aikana MetroAuton avatessa kaksi uutta autotaloa sekä kauppakeskus Rediin avatun uudenlaisen myymälän myötä.

MetroAuton visiona on olla vuonna 2020 autoalan paras työpaikka ja paikkakunnan paras autotalo. 

Corporate Spirit Oy jakaa asiakasorganisaatioilleen vuosittain luokituksia (C-AAA) henkilöstötutkimuksissa todetun henkilöstön omistautuneisuuden perusteella. Parhaisiin tuloksiin yltäneet organisaatiot palkitaan Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella. Metroauto sai vuonna 2018 Suomen innostavimmat työpaikat 2018 –tunnustuksen.

Innostavimmat työpaikat

Miksi MetroAutoon töihin?

MetroAuto työnantajana arvostaa kaikkia työntekijöitään.

Haluamme huolehtia hyvin uusien työntekijöidemme perehdytyksestä ja osaamisen kasvattamisesta. Meillä voit myös monipuolistaa työnkuvaasi esimerkiksi työtehtäviä vaihtamalla. Pääset työssäsi aidosti tekemään ja mahdollistamaan työpaikastasi paikkakunnan parasta autotaloa.

Palkitsemme henkilöstöämme muun muassa seuraavilla eduilla.

  1. Uusien ja käytettyjen autojen ostoedut
  2. Etuja huolloista ja varaosista
  3. Edullista auton vuokrausta
  4. Tuettu työpaikkaruokailu
  5. Liikuntaetu
  6. Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
  7. Sairaan lapsen kotihoitopalvelu
  8. Mahdollisuus koulutukseen ja urakiertoon

 

MEKAANIKKO, HERTTONIEMI

Herttoniemen autotalo muutti isompiin tiloihin kesäkuussa. Etsimmekin nyt useita mekaanikkoja työskentelemään Hyundai, Renault, Dacia, Citroen ja Peugeot-merkkisten autojen pariin. Lue lisää ja hae:

MEKAANIKKO, NIITTYKUMPU

MetroAuto Niittykummussa on tarjolla mekaanikolle Hyundai, Renault, Dacia, Peugeot sekä Citroen merkkisten autojen pariin. Lue lisää ja hae:  

AVOIN HAKEMUS, PÄÄKAUPUNKISEUTU

Haluaisitko työskennellä MetroAutossa? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia. Voit jättää avoimen työhakemuksen tästä >>

AVOIN HAKEMUS, TAMPERE

Haluaisitko työskennellä MetroAutossa? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia. Voit jättää avoimen työhakemuksen tästä >>

HUOLTONEUVOJA, HERTTONIEMI

Herttoniemen autotalo on muuttanut uusiin isompiin tiloihin kesäkuussa 2019. Tästä syystä etsimme lisää tekijöitä autotaloomme. Haluaisitko sinä liittyä joukkoomme huollon asiakaspalvelutehtäviin. Lue lisää ja hae

MEKAANIKKO, KOSKELO

Metroauto Koskeloon haetaan mekaanikkoa työskentelemään BMW, Skoda, Subaru sekä Fiat merkkisten autojen pariin.Lue lisää ja hae:

KORIMEKAANIKKO, TOYOTA ITÄKESKUS

Haemme Toyota Itäkeskuksen autototaloon ammattitaitoista korimekaanikkoa. Lue lisää ja hae:

TYÖNJOHTAJA, NIITTYKUMPU

Niittykummun autotaloon etsitään työnjohtajaa vahvistamaan kasvavaa tiimiä.  Lue lisää ja hae:

TUTUSTU TYÖNTEKIJÖIHIMME

Hei!

Olen Joona ja toimin MetroAutossa Toyota Airportin autotalossa huollon työnjohtajana.  Työnjohtajan työ on pääosin asiakaspalvelutyötä. Mahdollisuus palvella asiakkaita onkin syy siihen, miksi pidän työstäni niin paljon. Pyrin huomioimaan asiakkaan huoltoon liittyvät tarpeet mahdollisimman kattavasti. Tästä hyvänä esimerkkinä voisin mainita katsastuksen hoitamisen asiakkaan puolesta tai auton pesun huollon yhteydessä. Minulle tässä työssä palkitsevinta onkin tyytyväinen asiakas. 

Työnjohtajalle tärkeintä on olla kiinnostunut asiakkaista sekä asiakkaiden palvelemisesta. MetroAutossa työt oppii ja koulutuksiinkin on mahdollisuus päästä. Olen aina voinut myös turvautua kollegoihin, he kyllä auttavat. Meillä onkin hyvin välitön ilmapiiri muiden työnjohtajien kanssa. Yhteistyö toimii mutkattomasti. 

Työpäivät ovat monipuolisia ja värikkäitä, eikä kahta samanlaista työpäivää ole.  Olen havainnut, että MetroAuton toiminnassa on jotain samaa, kuin harrastamassani joukkueurheilussa. Voin puhua kaikille yrityksen työntekijöille vapaasti, eikä kuppikuntia esiinny. Ei siis ihme, että olen viihtynyt MetroAuton palveluksessa jo yli 10 vuotta.

Hei!

Olen Marko ja työskentelen mekaanikkona Niittykummun uudessa, keväällä 2018 avatussa toimipisteessä. Olen työskennellyt mekaanikkona lähes 20 vuotta, mutta MetroAutossa vasta muutaman kuukauden. MetroAutoon hakeuduin töihin mielenkiintoisen työnhakuilmoituksen vuoksi. Siinä kerrottiin MetroAuton visiosta olla autoalan paras työpaikka vuoteen 2020 mennessä. Työssäni olen huomannut, että siihen myös monin eri keinoin pyritään. 

Työyhteisössäni asiat hoidetaan, niin kuin ne on luvattu hoitaa. Annetuista lupauksista pidettiin kiinni jo rekrytointiprosessin aikana. Minuun oltiin yhteydessä juuri silloin, kun oli luvattukin olla. 

Minun tiimissäni on monta hyvää tyyppiä. Työkaverit ovat rentoja, huumorintajuisia ja kaikki tulevat hyvin juttuun toisten kanssa. Koska jokaiselta löytyy työssä omat ammatilliset vahvuudet, pystyy jokainen olemaan myös toiselle avuksi. 

Niittykummun toimipisteessä on tapahtunut valtava muutos sinä aikana, kun olen täällä ollut. Iso remontti niin talon sisä- kuin ulkopuolella on luonut työpaikasta viihtyisän. Pidämme yhdessä huolta siitä, että työpisteemme pysyy siistinä ja viihtyisänä jatkossakin. 

MetroAuto tarjoaa hyviä työsuhde-etuja kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Itse pidän erityisesti mahdollisuudesta työaikapankkiin. Työaikapankki onkin mahdollistanut minulle joustoa työaikoihin.

Hei!

Olen Sandra, uusien autojen myyjä Toyota Itäkeskuksen toimipisteessä. Olen toiminut automyyjänä Itäkeskuksessa vuodesta 2005 asti.  Automyyjän kokemusta olen kartuttanut kuitenkin jo vuodesta 2001 asti. Pitkän työhistorian aikana olenkin ehtinyt nähdä autoalan monet erilaiset kausivaihtelut. 

Viihdyn ja nautin MetroAutossa työskentelystä erityisesti työkavereiden ja esimiesten ansioista. Työyhteisö on täynnä reiluja työkavereita ja voimme kaikki olla vapaasti juuri sellaisia kuin olemme. Myös vapaa-ajalla saatamme käydä erilaisissa tapahtumissa yhdessä. 

Työn suolana ovat toki asiakkaat. Pitkät suhteet asiakkaisiin näkyvät työssäni muun muassa siinä, että auton oston yhteydessä saatetaan jakaa myös arkielämän ilot ja surut. Automyyjän tuleekin olla herkkä kuuntelemaan ja kuulemaan. Jokainen työpäiväni on erilainen ja se onkin paras puoli tässä ammatissa.

Tilaa MetroAuton uutiskirje

Syötä nimesi ja sähköpostisi alla olevaan laatikkoon ja saat kerran kuukaudessa ajankohtaisen uutiskirjeemme

Nimi
Sähköposti