Metroauto työnantajana

Metroauto Oy on autojen vähittäiskauppaa, korjaamotoimintaa ja varaosakauppaa harjoittava suomalainen perheyritys, joka on toiminut autoalalla vuodesta 1925.

Olemme vakaalla pohjalla oleva 4. sukupolven omistama suomalainen perheyhtiö, jonka tavoitteena on kasvaa ja kehittää autokauppaa ja siihen kuuluvia palveluita menestyksekkäästi osaavan, innostuneen ja palvelevan henkilökunnan avulla. Henkilöstöä meillä on tällä hetkellä noin 270. 

MetroAuton tavoitteena on olla autoalan paras työpaikka ja paikkakunnan paras autotalo. 

 

Miksi MetroAutoon töihin?

MetroAuto työnantajana arvostaa kaikkia työntekijöitään.

Haluamme huolehtia hyvin uusien työntekijöidemme perehdytyksestä ja osaamisen kasvattamisesta. Meillä voit myös monipuolistaa työnkuvaasi esimerkiksi työtehtäviä vaihtamalla. Pääset työssäsi aidosti tekemään ja mahdollistamaan työpaikastasi paikkakunnan parasta autotaloa.

Palkitsemme henkilöstöämme muun muassa seuraavilla eduilla.
  • Uusien ja käytettyjen autojen ostoedut
  • Etuja huolloista ja varaosista
  • Edullista auton vuokrausta
  • Tuettu työpaikkaruokailu
  • Liikuntaetu
  • Työelämäturva; kattava työterveys- ja hyvinvointipalvelu
  • Mahdollisuus koulutukseen ja urakiertoon

 


Tutustu työntekijöihimme

Hei!

Olen Sandra, uusien autojen myyjä Toyota Itäkeskuksen toimipisteessä. Olen toiminut automyyjänä Itäkeskuksessa vuodesta 2005 asti.  Automyyjän kokemusta olen kartuttanut kuitenkin jo vuodesta 2001 asti. Pitkän työhistorian aikana olenkin ehtinyt nähdä autoalan monet erilaiset kausivaihtelut. 

Viihdyn ja nautin MetroAutossa työskentelystä erityisesti työkavereiden ja esimiesten ansioista. Työyhteisö on täynnä reiluja työkavereita ja voimme kaikki olla vapaasti juuri sellaisia kuin olemme. Myös vapaa-ajalla saatamme käydä erilaisissa tapahtumissa yhdessä. 

Työn suolana ovat toki asiakkaat. Pitkät suhteet asiakkaisiin näkyvät työssäni muun muassa siinä, että auton oston yhteydessä saatetaan jakaa myös arkielämän ilot ja surut. Automyyjän tuleekin olla herkkä kuuntelemaan ja kuulemaan. Jokainen työpäiväni on erilainen ja se onkin paras puoli tässä ammatissa.

- Sandra

Morjesta!

Aloitin Metroautossa vuonna 2022 toukokuussa ja jatkoin töitä syksyllä osa-aikaisella sopimuksella omien kauppatieteiden opintojen ohella. Autoalalta olen kerennyt kerryttää kokemustani kuitenkin jo vuodesta 2018. Olen aloittanut autoalan työtehtävät automyynnin assistenttina ja sitä myötä kerryttänyt osaamistani ja kokemustani muun muassa automyynnin, automarkkinoinnin sekä jälkimarkkinoinnin parissa.  Voisi sanoa, että olen nähnyt autoalan kasvun ja sähköistymisen vaiheet viimeisten vuosien ajan joka tuo alalle mukavan haasteen.

Metroautossa työtä tehdään osaamisen ja ammattitaidon kautta. Työstä tekee itselle mieluisan erityisesti oma kiinnostus autoihin sekä aidot onnistumiset omassa työssä. Metroautossa työtä tehdään yhdessä parhaiden kollegoiden kanssa ja tiimiämme kuvaakin parhaiten yksi sana, energisyys. Voimaa ja virtaa työhön antaa kuitenkin Metroautomme asiakkaat, joiden kanssa luomme yhdessä kokemuksia.

Luotettavuus ja asiakaspalvelu kulkevat käsikädessä joka päivä. Pitkien asiakaskontaktien ylläpito sekä asiakassuhteiden rakentaminen ovat tässä työssä niitä asioita, joista nautin eniten. 

-Aleksi