Metroauto työnantajana

Metroauto Oy on autojen vähittäiskauppaa, korjaamotoimintaa ja varaosakauppaa harjoittava suomalainen perheyritys, joka on toiminut autoalalla vuodesta 1925.

Olemme vakaalla pohjalla oleva 4. sukupolven omistama suomalainen perheyhtiö, jonka tavoitteena on kasvaa ja kehittää autokauppaa ja siihen kuuluvia palveluita menestyksekkäästi osaavan, innostuneen ja palvelevan henkilökunnan avulla. Henkilöstöä meillä on tällä hetkellä noin 270. 

MetroAuton tavoitteena on olla autoalan paras työpaikka ja paikkakunnan paras autotalo. 

 

Miksi MetroAutoon töihin?

MetroAuto työnantajana arvostaa kaikkia työntekijöitään.

Haluamme huolehtia hyvin uusien työntekijöidemme perehdytyksestä ja osaamisen kasvattamisesta. Meillä voit myös monipuolistaa työnkuvaasi esimerkiksi työtehtäviä vaihtamalla. Pääset työssäsi aidosti tekemään ja mahdollistamaan työpaikastasi paikkakunnan parasta autotaloa.

Palkitsemme henkilöstöämme muun muassa seuraavilla eduilla.
  • Uusien ja käytettyjen autojen ostoedut
  • Etuja huolloista ja varaosista
  • Edullista auton vuokrausta
  • Tuettu työpaikkaruokailu
  • Liikuntaetu
  • Työelämäturva; kattava työterveys- ja hyvinvointipalvelu
  • Mahdollisuus koulutukseen ja urakiertoon

 


Tutustu työntekijöihimme

Hei!

Olen Marko ja työskentelen mekaanikkona Niittykummussa, keväällä 2018 avatussa toimipisteessä. Olen työskennellyt mekaanikkona lähes 20 vuotta, mutta MetroAutossa vasta muutaman kuukauden. MetroAutoon hakeuduin töihin mielenkiintoisen työnhakuilmoituksen vuoksi. Siinä kerrottiin MetroAuton visiosta olla autoalan paras työpaikka vuoteen 2020 mennessä. Työssäni olen huomannut, että siihen myös monin eri keinoin pyritään. 

Työyhteisössäni asiat hoidetaan, niin kuin ne on luvattu hoitaa. Annetuista lupauksista pidettiin kiinni jo rekrytointiprosessin aikana. Minuun oltiin yhteydessä juuri silloin, kun oli luvattukin olla. 

Minun tiimissäni on monta hyvää tyyppiä. Työkaverit ovat rentoja, huumorintajuisia ja kaikki tulevat hyvin juttuun toisten kanssa. Koska jokaiselta löytyy työssä omat ammatilliset vahvuudet, pystyy jokainen olemaan myös toiselle avuksi. 

Niittykummun toimipisteessä on tapahtunut valtava muutos sinä aikana, kun olen täällä ollut. Iso remontti niin talon sisä- kuin ulkopuolella on luonut työpaikasta viihtyisän. Pidämme yhdessä huolta siitä, että työpisteemme pysyy siistinä ja viihtyisänä jatkossakin. 

MetroAuto tarjoaa hyviä työsuhde-etuja kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Itse pidän erityisesti mahdollisuudesta työaikapankkiin. Työaikapankki onkin mahdollistanut minulle joustoa työaikoihin.

 

- Marko

Hei!

Olen Sandra, uusien autojen myyjä Toyota Itäkeskuksen toimipisteessä. Olen toiminut automyyjänä Itäkeskuksessa vuodesta 2005 asti.  Automyyjän kokemusta olen kartuttanut kuitenkin jo vuodesta 2001 asti. Pitkän työhistorian aikana olenkin ehtinyt nähdä autoalan monet erilaiset kausivaihtelut. 

Viihdyn ja nautin MetroAutossa työskentelystä erityisesti työkavereiden ja esimiesten ansioista. Työyhteisö on täynnä reiluja työkavereita ja voimme kaikki olla vapaasti juuri sellaisia kuin olemme. Myös vapaa-ajalla saatamme käydä erilaisissa tapahtumissa yhdessä. 

Työn suolana ovat toki asiakkaat. Pitkät suhteet asiakkaisiin näkyvät työssäni muun muassa siinä, että auton oston yhteydessä saatetaan jakaa myös arkielämän ilot ja surut. Automyyjän tuleekin olla herkkä kuuntelemaan ja kuulemaan. Jokainen työpäiväni on erilainen ja se onkin paras puoli tässä ammatissa.

- Sandra