Haemme nyt!


 

Metroauto työnantajana

Metroauto Oy on autojen vähittäiskauppaa, korjaamotoimintaa ja varaosakauppaa harjoittava suomalainen perheyritys, joka on toiminut autoalalla vuodesta 1925.

Olemme vakaalla pohjalla oleva 4. sukupolven omistama suomalainen perheyhtiö, jonka tavoitteena on kasvaa ja kehittää autokauppaa ja siihen kuuluvia palveluita menestyksekkäästi osaavan, innostuneen ja palvelevan henkilökunnan avulla. Henkilöstöä meillä on tällä hetkellä noin 300. Henkilöstön määrä on kasvanut voimakkaasti vuoden 2018-2019 aikana MetroAuton avatessa kaksi uutta autotaloa sekä kauppakeskus Rediin avatun uudenlaisen myymälän myötä.

MetroAuton visiona on olla vuonna 2020 autoalan paras työpaikka ja paikkakunnan paras autotalo. 

Corporate Spirit Oy jakaa asiakasorganisaatioilleen vuosittain luokituksia (C-AAA) henkilöstötutkimuksissa todetun henkilöstön omistautuneisuuden perusteella. Parhaisiin tuloksiin yltäneet organisaatiot palkitaan Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella. Metroauto sai vuonna 2018 Suomen innostavimmat työpaikat 2018 –tunnustuksen.

 

Miksi MetroAutoon töihin?

MetroAuto työnantajana arvostaa kaikkia työntekijöitään.

Haluamme huolehtia hyvin uusien työntekijöidemme perehdytyksestä ja osaamisen kasvattamisesta. Meillä voit myös monipuolistaa työnkuvaasi esimerkiksi työtehtäviä vaihtamalla. Pääset työssäsi aidosti tekemään ja mahdollistamaan työpaikastasi paikkakunnan parasta autotaloa.

Palkitsemme henkilöstöämme muun muassa seuraavilla eduilla.
  • Uusien ja käytettyjen autojen ostoedut
  • Etuja huolloista ja varaosista
  • Edullista auton vuokrausta
  • Tuettu työpaikkaruokailu
  • Liikuntaetu
  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
  • Mahdollisuus koulutukseen ja urakiertoon

 

 


Tutustu työntekijöihimme

Hei!

Olen Marco ja työskentelen Metroauto Niittykummussa työjohtajana.

Aloitin Metroautossa mekaanikkona keväällä 2018, ollen aivan ensimmäisiä työntekijöitä Niittykummun uudessa autotalossa. Tulin Metroautoon töihin kompaktin kokoisen autotalon houkuttelemana. Vuoden päivät tein mekaanikon tehtäviä, kunnes huhtikuussa 2019 esimieheni kyseli kiinnostustani siirtyä työnjohtajaksi. Olen aikaisemmin tehnyt palveluvastaavan tehtäviä vähittäiskaupassa, joten asiakaspalvelutehtävään siirtyminen oli luontevaa.

Mekaanikon työhön haasteita tuo vianetsintä. Toisaalta juuri vianetsintä sekä ratkaisun löytäminen olivat palkitsevinta mekaanikon työssä. Työnjohtajan tehtävä puolestaan on hyvin moninainen. Asiakaspalvelutehtävien lisäksi tehtävässä tarvitaan teknistä osaamista. Pohdimme usein mekaanikkojen kanssa yhdessä erilaisia ratkaisuja löytyneisiin vikoihin. Työnjohtajan tehtävässä on hyötyä mekaanikon taustastani, koska sitä kautta tunnen eri työvaiheet sekä haasteet, joita mekaanikko työssään kohtaa. Työ on palkitsevinta silloin, kun löydämme yhdessä ratkaisun ongelmaan sekä saamme asiakkaan tyytyväiseksi.

Niittykummun työyhteisö on pieni, jonka vuoksi kaikki tuntevat toisensa. Tästä syystä mitään kuppikuntiakaan ei ole päässyt syntymään. Nyt kun autotalo on ollut toiminnassa yli vuoden, sujuvat monet työt jo rutiinilla.

Mielestäni mekaanikon sekä työnjohtajan tehtävään sopii henkilö, joka on oma-aloitteinen ja nauttii ongelmanratkaisusta, tiedon etsimisestä maahantuojan portaaleista sekä ratkaisujen viemisestä käytäntöön.

- Marco

Hei!

Olen Marko ja työskentelen mekaanikkona Niittykummun uudessa, keväällä 2018 avatussa toimipisteessä. Olen työskennellyt mekaanikkona lähes 20 vuotta, mutta MetroAutossa vasta muutaman kuukauden. MetroAutoon hakeuduin töihin mielenkiintoisen työnhakuilmoituksen vuoksi. Siinä kerrottiin MetroAuton visiosta olla autoalan paras työpaikka vuoteen 2020 mennessä. Työssäni olen huomannut, että siihen myös monin eri keinoin pyritään. 

Työyhteisössäni asiat hoidetaan, niin kuin ne on luvattu hoitaa. Annetuista lupauksista pidettiin kiinni jo rekrytointiprosessin aikana. Minuun oltiin yhteydessä juuri silloin, kun oli luvattukin olla. 

Minun tiimissäni on monta hyvää tyyppiä. Työkaverit ovat rentoja, huumorintajuisia ja kaikki tulevat hyvin juttuun toisten kanssa. Koska jokaiselta löytyy työssä omat ammatilliset vahvuudet, pystyy jokainen olemaan myös toiselle avuksi. 

Niittykummun toimipisteessä on tapahtunut valtava muutos sinä aikana, kun olen täällä ollut. Iso remontti niin talon sisä- kuin ulkopuolella on luonut työpaikasta viihtyisän. Pidämme yhdessä huolta siitä, että työpisteemme pysyy siistinä ja viihtyisänä jatkossakin. 

MetroAuto tarjoaa hyviä työsuhde-etuja kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Itse pidän erityisesti mahdollisuudesta työaikapankkiin. Työaikapankki onkin mahdollistanut minulle joustoa työaikoihin.

 

- Marko

Hei!

Olen Sandra, uusien autojen myyjä Toyota Itäkeskuksen toimipisteessä. Olen toiminut automyyjänä Itäkeskuksessa vuodesta 2005 asti.  Automyyjän kokemusta olen kartuttanut kuitenkin jo vuodesta 2001 asti. Pitkän työhistorian aikana olenkin ehtinyt nähdä autoalan monet erilaiset kausivaihtelut. 

Viihdyn ja nautin MetroAutossa työskentelystä erityisesti työkavereiden ja esimiesten ansioista. Työyhteisö on täynnä reiluja työkavereita ja voimme kaikki olla vapaasti juuri sellaisia kuin olemme. Myös vapaa-ajalla saatamme käydä erilaisissa tapahtumissa yhdessä. 

Työn suolana ovat toki asiakkaat. Pitkät suhteet asiakkaisiin näkyvät työssäni muun muassa siinä, että auton oston yhteydessä saatetaan jakaa myös arkielämän ilot ja surut. Automyyjän tuleekin olla herkkä kuuntelemaan ja kuulemaan. Jokainen työpäiväni on erilainen ja se onkin paras puoli tässä ammatissa.

- Sandra