Vaihdamme autosi rikkoutuneen tuulilasin ja korjaamme kiveniskemät.

Soita ja varaa aika sinulle parhaiten sopivaan korjaamoon.

Vauriokorjaamon puhelinnumerot:

MetroAuto Herttoniemi, HELSINKI
010 615 4050

Toyota Itäkeskus, HELSINKI
010 615 8366

Toyota Airport, VANTAA
010 615 8566


Jos tuulilasi on rikki, tuulilasissa on halkeama tai isompi särö, on se vaihdettava uuteen. MetroAutossa hoituu myös auton takalasin vaihto, auton sivulasin vaihto ja kattolasin vaihto.

Lasivakuutus korvaa
Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta vain vakuutuksesi omavastuun verran. Kiveniskemän korjaus on yleensä kokonaan ilman omavastuuta. 

Milloin rikkinäinen tuulilasi pitää vaihtaa?
Jos kiveniskemä tuulilasissa on päässyt laajenemaan, tuulilasissa on halkeama tai isompi särö, on lasia vaikea saada enää paikkaamalla kuntoon. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos vaurio tuulilasissa on yli kahden euron kokoinen, lasi on haljennut, vaurio sijaitsee lähellä tuulilasin reunaa tai kamera-alueella, on lasi vaihdettava uuteen.

MetroAuto on laadukas lasikorjaamo
Voit luottaa osaamiseemme kaikkien automerkkien kohdalla ja olemme vakuutusyhtiöiden lasikorjaamokumppani. Käytämme lasivaihdoissamme laadukkaita tuulilaseja tai auton valmistajan alkuperäisiä laseja.

Jos autosi tuulilasiin sisältyy ajoa helpottavia tukijärjestelmiä kuten adaptiivinen vakionopeudensäädin (ACC), kaista-avustin (LKA) tai hätäjarrujärjestelmä (AEB) huolehdimme niiden kalibroinnista lasin vaihdon jälkeen. Rikkoutuneet lasit hoidamme kierrätykseen.