Hyundai i20 N urheiluauto

Hyundai i20 N. Urheiluauto päivittäiseen käyttöön

Täysin uusi i20 N on i20-vakioversioon perustuva, i20 WRC -ralliauton innoittamana ratakäyttöön ja jokapäiväiseen arkiajoon suunniteltu käyttöauto. Useat auton suorituskykyä tehostavat tekniikat, kuten moottorin kierrosluvun vaihtotapahtuman yhteydessä säätävä Rev Matching -järjestelmä eli automaattinen välikaasu ja nopeimman mahdollisen liikkeellelähdön takaava Launch Control -järjestelmä, ovat suunniteltu parantamaan i20 N:n suorituskykyä. Lisäksi matala maavara ja korin aerodynaaminen muotoilu suorastaan imevät auton kaarteissa tien pintaan kiinni.

Hyundai i20 N on varustettu mekaanisella tasauspyörästön lukolla (mLSD), joka mutkissa jakaa tehoa enemmän ulkorenkaalle kuin sisärenkaalle ja parantaa siten auton kiihtyvyyttä, kaarreajo-ominaisuuksia sekä etenemiskykyä haastavammissa olosuhteissa N-brändiä kunnioittaen.

5 mielenkiintoista ominaisuutta uudessa i20 N -mallissa: viisi ajotilaa, mekaaninen tasauspyörästön lukko (mLSD), automaattinen välikaasu, säädettävä pakoputkisto ja valmis radalle.

Jaa:

Suodata mallistoa

1.6 T-GDI 204 hv 6MT

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Kiihtyvyys

6,70

Päästöt

160 g/km

31390,00 €

€/kk
Katso

MetroAuto Herttoniemi, Helsinki

Mekaanikonkatu 9, 00880, Helsinki

Hyundai, Renault, Dacia