Hyundai i20 N urheiluauto

Hyundai i20 N. Urheiluauto päivittäiseen käyttöön

Täysin uusi i20 N on i20-vakioversioon perustuva, i20 WRC -ralliauton innoittamana ratakäyttöön ja jokapäiväiseen arkiajoon suunniteltu käyttöauto. Useat auton suorituskykyä tehostavat tekniikat, kuten moottorin kierrosluvun vaihtotapahtuman yhteydessä säätävä Rev Matching -järjestelmä eli automaattinen välikaasu ja nopeimman mahdollisen liikkeellelähdön takaava Launch Control -järjestelmä, ovat suunniteltu parantamaan i20 N:n suorituskykyä. Lisäksi matala maavara ja korin aerodynaaminen muotoilu suorastaan imevät auton kaarteissa tien pintaan kiinni.

Hyundai i20 N on varustettu mekaanisella tasauspyörästön lukolla (mLSD), joka mutkissa jakaa tehoa enemmän ulkorenkaalle kuin sisärenkaalle ja parantaa siten auton kiihtyvyyttä, kaarreajo-ominaisuuksia sekä etenemiskykyä haastavammissa olosuhteissa N-brändiä kunnioittaen.

5 mielenkiintoista ominaisuutta uudessa i20 N -mallissa: viisi ajotilaa, mekaaninen tasauspyörästön lukko (mLSD), automaattinen välikaasu, säädettävä pakoputkisto ja valmis radalle.

Jaa:

1.6 T-GDI 204 hv 6MT

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Kiihtyvyys

6,70

Päästöt

160 g/km

31390,00 €

€/kk
Katso

MetroAuto Hatanpää, Tampere

Hatanpään valtatie 48, 33900, Tampere

Hyundai, Mazda, Peugeot, Citroen

MetroAuto Herttoniemi, Helsinki

Mekaanikonkatu 9, 00880, Helsinki

Hyundai, Citroen, Peugeot, Renault, Dacia

MetroAuto Niittykumpu, Espoo

Kotitontuntie 2, 02200, Espoo

Renault, Hyundai, Citroen, Peugeot, Dacia