Valittavissa on sekä täyssähkö- että täyshybridi-voimalinjalla olevia malleja.

Renault esittelee keväällä 2024 täysin uuden maltillisen kokoisen katumaasturityylisen perheauton, jossa ajonautinto yhdistyy tilaviin sisätiloihin sekä E-Tech full hybrid 145 -täyshybridin polttoainetehokkuuteen. Uutuuden nimi on Symbioz.

Symbioz-nimi juontaa juurensa antiikin kreikan sanasta "symbiosis ", joka tarkoittaa elämistä yhdessä tai yhteiseloa. Renaultin DNA:han kuuluu vahvasti ”auto elämää varten” -slogan ja siten uutuuden nimi sopii mainiosti mallistoon.

"Tälle uudelle kompaktille perheautolle halusimme nimen, jolla on inhimillistä merkitystä, ilmaisten läheisen siteen perheen ja heidän autonsa välillä. Nimi Symbioz kuvaa täydellisesti elämää ajoneuvomme kanssa, paikkaa, jossa matkustajat ovat yhtä autonsa ja ympäristönsä kanssa." Sylvia Dos Santos, Head of Naming Strategy, Renault Marketing Division

Symbioz -mallissa näkyy voimakkaasti Renaultin uusi muotokieli. Se on maltillisen kokoinen 4,41 metriä pitkä C-segmentin perheauto. Auton sisätilat on suunniteltu täyttämään koko perheen tarpeet, tarjoten runsaasti tilaa niin matkustajille kuin tavaroille.

Symbioz sisältää edistyksellistä Renaultin tekniikkaa, mukaan lukien:

Uuden sukupolven sähköisesti himmentyvä Solarbay-panoraamakatto, joka perustuu PDLC-teknologiaan ja muuttuu läpinäkymättömäksi ilman verhoa,
143 hevosvoimainen E-Tech full hybrid -täyshybridivoimalinja tarjoaa enemmän ajonautintoa ja pienempää polttoaineenkulutusta ajoneuvossa, jonka paino on saatu laskettua alle 1500 kiloon.
Renaultin asema vahvistuu keskikokoluokan autoissa

Renaultin mallistosta löytyy jatkossa yhä laajemman asiakasryhmän tarpeet täyttävä vaihtoehto suosittuun C-segmenttiin. Valittavissa on sekä täyssähkö- että täyshybridi-voimalinjalla olevia malleja.

Renault-myynti

MetroAuto Herttoniemi
Mekaanikonkatu 9, Helsinki