Arkeenkin istuva tehokas urheiluauto, jossa on loistava kaarreajokyky ja kilparatakyky.

Suunniteltu tuottamaan riemua − IONIQ 5 N

Nyt tilattavissa!

IONIQ 5 N on Hyundain kaikkien aikojen tehokkain täyssähköinen sarjatuotantoauto. Se edustaa täysin uutta segmenttiä, eikä vastaavaa ole sähköautomarkkinoilla ennen nähty. Siinä on erinomaiset rata-ajo-ominaisuudet maksimaalisen kiihtyvyyden, suuremman vääntömomentin ja jopa 478 kW:n (650 hv) tehon ansiosta. N-tuotemerkin autourheilusta inspiraationsa saaneet peruspilarit ovat kaarreajokyky, kilparatakyky ja arkeenkin istuva tehokas urheiluauto.

 

Hyundain IONIQ 5 N − N-tuotemerkin ensimmäinen suorituskykyinen, täyssähköinen malli − sai maailman ensiesittelynsä heinäkuussa 2023 Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa Englannissa. IONIQ 5 N vakiinnuttaa Hyundai N:n aseman Hyundai Motorin teknologisena voimanpesänä.

IONIQ 5 N edustaa N-merkin sähköistymisen tulevaisuutta ja uutta tapaa, jolla huippusuorituskyvyn harrastajat voivat sähköistää intohimonsa ajamiseen maantiellä ja radalla. Uutuus jakaa Hyundain WRC-autojen DNA:n ja edustaa sekä yhdistää Hyundain pitkäaikaista perintöä edistykselliseen tulevaisuuteen. Uutuuden edistyksellistä teknologiaa jaetaan tulevaisuudessa kaikkiin Hyundain sähköautomalleihin − myös lisää sähköisiä N-malleja on tulossa.

IONIQ 5 N:n poikkeuksellinen suorituskyky ja innovatiivinen henki on ehditty jo palkita arvostetulla Car of the Year -palkinnolla vuoden 2023 TopGear.com Awards -kilpailussa.

Lisätietoja ja Hyundai-myynti:

Metroauto Herttoniemi
Mekaanikonkatu 9, Helsinki